Kinek ellenőrizték orvosi vizsgálaton, hogy hátra lehet-e húzni a fitymáját?
De komolyan suliba 90%-éban csak a fitymaszükületet nézik,amit(fitymád) magad húzzol hátra,tehát mást nem néznek,a fitymát meg a szülő,a gyerek is meg tudja nézni hogy hátracsúszik rendesen vagy sem.
És mivel soknak csak ha merev a pénisze akkor van ezzel némi gondja ezt sima vizsgálat nem deríti fel.
A gyerekkel ha a szülő beszélgetne akkor otthon is ki lehet deríteni hogy minden okés odalennt,max az apát be lehet vonni,de feltétlenül még orvos sem kell hozzá.
Azért én akárkire nem bíznám a gyerekem,legyen a fiú vagy lány gyerek,ha lenne a gyereknek egyéni igénye,kérése ami megvalósítható akkor figyelembe venném.
Erre példa írtam nekem van nővérem,anyu egy férfi dokihoz jár,a tesóm meg nőihez akart menni,és a barátnőjével kerestek dokit együtt.Ő nem szeretett volna anyám orvosához menni,nem csak mert férfi volt,hanem neki nem volt nagyon szimpi.Ő máshoz szeretett volna menni.
Dehogy nem nyavalyognak a csajok,sok csaj barátnőm van és paráznak,ahogy a nők sem szívesen mennek,ez tévhit azért,nem veszik természetesnek a nőgyógyáshoz járást.
Sok csaj mondta hogy vizsgálat előtt ideges és folyton a mozsdóba futkoss,meg hogyan ver a szíve,paráznak,csak úgy vannak hogy ott lehet felíratni a fogamzásgátlót is,és nem tudják kikerülni.Azért természetesnek nem veszik az így nem igaz.
Azért az nem egy mindennapos,természetes dolog hogy ott nyúlkálnak nekik a lábuk között,akinek meg a hülvely izomzata feszesebb annak bizony nem csak feszülőérzése van vizsgálat közben.Ezt nem egy lány mondta.
75%-os ha nekem tetted fel a kérdést hogy nézték otthon?
Akkor már írtam hogy kiskoromba 4 évesen már egyedül mosakodtam csak leellenőrizték hogy rendesen csinálom,hogy a makk mögé tudom rendesen húzni.Egy darabig ellenőrziték hogy rendesen hátra tudom húzni,utána meg már megkérdezték hogy rendben csinálom,meg elbeszélgettek amikor nagyobb voltam iskolás alsós,persze a koromhoz megfelelő módon hogy ha nem mosom meg akkor milyen következményei lehetnek,meg a háziorvosmat kérték meg amikor még kicsi voltam olyan 6 éves körül hogy nézze meg ha lehet,a házidokim néha rá szokott kérdezgetni minden okés.De a szüleim velem a magömlésről is beszéltek velem annó,nem zárkoztak el,ha erre gondolsz.
De középsuliba senki nem vett részt ezen a vizsgálaton,de olyan is volt az orvos,néha elég durán betudott szólni mindenkinek.Lehet innen az ellenszenv.
A kérdező kommentjében is sok igazság van,de ez akkor nagyon jó ötlet ha a beteg maga rendelkezett erről,tehát maga döntött így,hisz a nők egy része is(,hisz sokan nem mennek,vagy csak azért ne hogy teherbeesenek)saját döntésből,önszántából megy választott orvoshoz.
Ez akkor nagyon jó ha maga dönti el,hogy résztvesz a vizsgálaton és azért a feltétlek is meg vannak teremtve hozzá,elég diszkréten megy,nem a nyári gyakorlatos gyerekét hozza be a doki:-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!