Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kinek ellenőrizték orvosi...

Kinek ellenőrizték orvosi vizsgálaton, hogy hátra lehet-e húzni a fitymáját?

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 23:41
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem azért hasznosabb ha olyan orvos vizsgálja az embert akit ismer is,egy 12 évesnél simán ha normális házi dokija van megnézetetheti a szülő a gyerekét,mint suliba ahol sokszor tömeg vizsgálatot csinálnak,vagy egy olyan embert kapsz aki mint valami állatcsorda úgy áll a gyerekhez.Volt ilyen dokink.
2014. jan. 5. 17:21
 32/40 anonim ***** válasza:
42%
75%-os egy 11-12 évesnél a szülőnek kellen gondoskodnia hogy a gyerek megfelelő orvoshoz kerüljön talán és neki kellene gondoskodnia hogy a gyereknek minnél kevésbbé legyen kellemetlen és meglegyen a kellő diszkréció vizsgálatkor.A tömeg vizsgálat nem a legmegfelelőbb erre,ahogy lány gyereknél nem mindegy ki nyúl a gyerekhez,meg volt e vele erről beszélgetve így fiúnál sem az.
2014. jan. 5. 17:27
 33/40 anonim ***** válasza:
47%

De komolyan suliba 90%-éban csak a fitymaszükületet nézik,amit(fitymád) magad húzzol hátra,tehát mást nem néznek,a fitymát meg a szülő,a gyerek is meg tudja nézni hogy hátracsúszik rendesen vagy sem.

És mivel soknak csak ha merev a pénisze akkor van ezzel némi gondja ezt sima vizsgálat nem deríti fel.

A gyerekkel ha a szülő beszélgetne akkor otthon is ki lehet deríteni hogy minden okés odalennt,max az apát be lehet vonni,de feltétlenül még orvos sem kell hozzá.

Azért én akárkire nem bíznám a gyerekem,legyen a fiú vagy lány gyerek,ha lenne a gyereknek egyéni igénye,kérése ami megvalósítható akkor figyelembe venném.

Erre példa írtam nekem van nővérem,anyu egy férfi dokihoz jár,a tesóm meg nőihez akart menni,és a barátnőjével kerestek dokit együtt.Ő nem szeretett volna anyám orvosához menni,nem csak mert férfi volt,hanem neki nem volt nagyon szimpi.Ő máshoz szeretett volna menni.

2014. jan. 5. 17:32
 34/40 anonim ***** válasza:
Te vettél részt valaha ilyen iskolai vizsgálaton, vagy nézték otthon?
2014. jan. 6. 14:49
 35/40 A kérdező kommentje:
évente 1x azért nem árt, ha hátrahúzza a bőrt akár a háziorvos vagy éppen egy bőrgyógyász egy vizsgálaton. Még felnőtt korban is. A lányok sem nyavalyognak, ha nőgyógyászhoz mennek, ugyanígy a fiúknak is meg kellene vizsgáltatni magukat néha. Nem kell hozzá feltétlenül urológus, ha nincs semmi panasz, megcsinálja a házidoki is. Azt a 3 percet, amíg le van tolva az alsónadrág, ki lehet bírni, hiszen csak egy heretapintásról van szó, illetve ha alapos a doki, akkor megkér, hogy legyen szíves hátrahúzni a bőrt...de szerintem jobb, ha a doki csinálja, mert nagyon sok fiú nem tudja vagy meri annyira hátrahúzni a fitymát, amennyire az orvos szeretné..mondjuk max. felszólít, hogy tessék teljesen a makk mögé tolni azt a bőrt..
2014. jan. 7. 01:11
 36/40 anonim ***** válasza:
Igen egyetértek.
2014. jan. 7. 14:02
 37/40 anonim ***** válasza:
25%
a kérdező lány xd
2014. jan. 8. 00:12
 38/40 anonim ***** válasza:
64%

Dehogy nem nyavalyognak a csajok,sok csaj barátnőm van és paráznak,ahogy a nők sem szívesen mennek,ez tévhit azért,nem veszik természetesnek a nőgyógyáshoz járást.

Sok csaj mondta hogy vizsgálat előtt ideges és folyton a mozsdóba futkoss,meg hogyan ver a szíve,paráznak,csak úgy vannak hogy ott lehet felíratni a fogamzásgátlót is,és nem tudják kikerülni.Azért természetesnek nem veszik az így nem igaz.

Azért az nem egy mindennapos,természetes dolog hogy ott nyúlkálnak nekik a lábuk között,akinek meg a hülvely izomzata feszesebb annak bizony nem csak feszülőérzése van vizsgálat közben.Ezt nem egy lány mondta.

2014. jan. 11. 18:25
 39/40 anonim ***** válasza:
64%

75%-os ha nekem tetted fel a kérdést hogy nézték otthon?

Akkor már írtam hogy kiskoromba 4 évesen már egyedül mosakodtam csak leellenőrizték hogy rendesen csinálom,hogy a makk mögé tudom rendesen húzni.Egy darabig ellenőrziték hogy rendesen hátra tudom húzni,utána meg már megkérdezték hogy rendben csinálom,meg elbeszélgettek amikor nagyobb voltam iskolás alsós,persze a koromhoz megfelelő módon hogy ha nem mosom meg akkor milyen következményei lehetnek,meg a háziorvosmat kérték meg amikor még kicsi voltam olyan 6 éves körül hogy nézze meg ha lehet,a házidokim néha rá szokott kérdezgetni minden okés.De a szüleim velem a magömlésről is beszéltek velem annó,nem zárkoztak el,ha erre gondolsz.

De középsuliba senki nem vett részt ezen a vizsgálaton,de olyan is volt az orvos,néha elég durán betudott szólni mindenkinek.Lehet innen az ellenszenv.

2014. jan. 11. 18:33
 40/40 anonim ***** válasza:
32%

A kérdező kommentjében is sok igazság van,de ez akkor nagyon jó ötlet ha a beteg maga rendelkezett erről,tehát maga döntött így,hisz a nők egy része is(,hisz sokan nem mennek,vagy csak azért ne hogy teherbeesenek)saját döntésből,önszántából megy választott orvoshoz.

Ez akkor nagyon jó ha maga dönti el,hogy résztvesz a vizsgálaton és azért a feltétlek is meg vannak teremtve hozzá,elég diszkréten megy,nem a nyári gyakorlatos gyerekét hozza be a doki:-).

2014. jan. 11. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!