8 hónapos babám egyszerűen nem akar hasról hátra fordulni. Míg kisebb volt csinálta párszor, de ez szépen elmaradt. Orvosi segítség kellene számára emiatt?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 19:04
1/5 anonim válasza:
Haaat elvileg mar megkellene,hogy forduljon szerintem kerdezd meg a dokit,nem vesztesz vele semmit!!
2/5 anonim válasza:
Ha nem akar akkor az nem probléma. Nagyobb baj lenne, ha nem tudná, de így, hogy egyszerűen csak nincs kedve... Hát Istenem, van ilyen. Nem kell kétségbe esni.
3/5 anonim válasza:
Szia,nekem azt mondta a védőnő,hogy a hátról hasra fordulás szükséges a fejlődésükhöz,a vissza fordulás nem olyan fontos és nem is vizsgálati kritérium.
4/5 anonim válasza:
Szia! Az én babám is 8hós. Egy jó ideje fordul már.2percet nincs háton mert azonnal hasra fordul.De hasról hátra nem nagyon tud de ő sem akar! Nem gond !!!Nyugi!Ha tényleg tud de csak nem akar nem baj!Enyém már mászik is.Tied?
5/5 anonim válasza:
Az én lányom 6 hónaposan bemutatta a fordulást, utána legközelebb 8,5 hónaposan csinálta, akkor viszont egyik napról a másikra ez lett a "hobbija".
Szerintem a Tiéd is csak lusta és nem érzi még szükségét annak, hogy alkalmazza. Rövidesen valószínűleg ez magától változni fog. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!