SEGÍTSÉG! Egyszerűen utálatos tud lenni, mégis szeretem. Hogy van ez?
Van egy fiú, akibe szerintem beleszerettem:) És én sem vagyok neki közömbös. Tehát adott a helyzet, már kishijján járni kezdtünk amíg vissza nem jött a haverja felfüggesztésből:( Azóta viszont egy s*ggfej. Ma ültünk egy váróban, három pad van, az egyik tele volt a nyomoroncokkal, az egyik a barátnőimmel, a harmadikon meg ez a fiú ült a haverjával meg egy kisfiú, aki most került hozzánk:D Na szóval, Nem bírt helyet adni és a földön kellett ülnöm fél órát. Szünetben meg jön oda hozzám, megölel, szokásos, megjelenik a haverja már nem is létezem. Minden 14 éves fiú ilyen, vagy csak ő ekkora s*ggfej? Viszont még így is szeretem:(
13/L
Előző:nem fordítva? Mert a lány a buszmeg. és ott van amíg nincs ott a busz, de ha megjön elmegy!Vagy nem?
Na mind1 mindenki ilyen, szóval koptasd le a barátját
Szerintem az összes ilyen korú fiú ilyen :D De tényleg. Az összes fiú osztálytársammal [12 fiú] külön-külön jókat dumálgatok, meg elvagyunk, de ha ott az összes...hát az kész katasztrófa xD
13,5/L
Mindegyik ilyen abban a korban, söt még 15-16 évesen is. Majd elmúlik, komoly kapcsolatod meg úgyse lesz még pár évig biztosan... ahhoz kicsit felkell nönötök még :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!