Fiúk! Kinek kérdezték már meg orvosi vizsgálaton, hogy
hátra tudja-e húzni a bőrt? Meg is nézték utána?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 15:02
1/9 anonim válasza:
Nálunk első vagy második osztályban volt ilyen , nem tudom hogy miért volt erre szükség de a doktornő biztos tudja.
2012. dec. 15. 15:19
2/9 anonim válasza:
Na vajon miért szerinted? Talán azért, hogy a fitymaszűkületet kizárják...
2012. dec. 15. 15:25
3/9 anonim válasza:
Bár mindedhol tüzetes orvosi vizsgálat lenne .
Csak üdvözölni tudom a dr Úr hozzászólását .
Nem értik meg a fiúk,hogy nem ellenük ,hanem értük van a tüzetes vizsgálat .De ezt előzőleg a tanároknak is mondani
kellene .Miért találták fel az osztályfőnöki órát.
Jah,a mai világban a tanárok is csak a fizetésért járnak be .Sajnos !
2012. dec. 15. 15:45
4/9 anonim válasza:
nekem meg szokták kérdezni, hogy minden rendben van e, ha igen akkor nem nézi meg. De a mi iskolánkban 8. ban meg fogja nézni a heréket, meg mindent, hogy rendben van-e, de ez általában iskolafüggő, meg hogy milyen az orvos!!!!
2012. dec. 15. 19:20
5/9 Egy Srác Asszem válasza:
Én 11. es vagyok és eddig minden évben megnézték MIDENKINEK !!! herék, és vissza is kellett húzni a bőrt , azt hittem ez mindenhol így van :)
2012. dec. 15. 21:53
6/9 anonim válasza:
Szerencsére nem.
2012. dec. 17. 20:58
7/9 anonim válasza:
Kérdezni kérdezték,de megnézni nem nézték,max. már a vizsgálat előtt felajnálották hogy aki akarja megnézik neki,vagy nyugodtan kérdezhet ha van a nemiszervét érintő kérdés,szerintem ez így korrekt,de a lányoknál is így volt.Nem örültem volna neki,ha közlik nosza told le,nem toltam volna le:-).Megnézetni meg nem kötelező,de ha valami bajod van akkor jobb ha urologus segítségét kéred.
2012. dec. 22. 16:46
8/9 anonim válasza:
Az mindig jó, ha vizsgálnak, mert bármi van, azt meg kell tudni, hogy meg lehessen oldani.
De én óvatosságra intenék mindenkit, aki csak úgy odarontana egy urológushoz: az SZTK-s hentesek sokan vannak. Nem mindegyik állami doki gáz, de elég sokan vannak, akik igen. Nekem egy circumcisio elég volt, hogy ronda és majdhogynem használhatatlan legyek :(
Szóval, lehet vizsgálni, húzni, nézni.... de dönteni semmiképpen se szabad, főleg nem olyan helyen, ahol tömegeket kezelnek.
2012. dec. 27. 13:10
9/9 anonim válasza:
Szerintem kérdésekkel is sok mindent meg lehet tudni a fiataloktól,ha nincs kellő diszkréció nem szabad ilyen jellegű vizsgálatot végezni iskolákban.Jobb lenne ilyen vizsgálatoknál ha azonos nemű orvos végezné négyszemközt,ahogy lányoknál sem nézeget az iskolaorvos és lenne kiakadás ha férfi orvos jelene meg vizsgálatkor, így én itt sem tartom korrektnak.A vizsgálat nem kötelező eleve.Az meg igaz bármilyen orvoshoz megyünk alaposan utána kell nézni milyen kezelési módok vannak,mert sok metélni akar akár szükséges akár nem.Sajnos iskolákban is tömeges vizsgálat megy,így az emberi méltósághoz való alapvető jogot elfelejtik elég sokan,de a szülők,tanárok tudnának ebben lépni,meg a diákok,ha kinyitnák a szájukat.Felvilágosító órákra is szükség lenne,mert sokszor itt derül ki,hogy fogalmuk sincs mi micsoda,mi a fék,van aki nem tudja mi a fityma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!