Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Általános iskolai orvosi...

Általános iskolai orvosi vizsgálaton mennyire kell levetkőzni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 11:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Derékig (fentről!), lányokon melltartó, esetleg kis trikó maradhat.
2012. dec. 7. 11:33
 2/15 A kérdező kommentje:
Üdv nekünk azt mondtak hogy tiszta alsót vegyünk fel és megmosni rendesen remélem gatya maradhat
2012. dec. 7. 11:37
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj! Az iskolában az orvos feladata, hogy felmérje az általános egészségi állapotodat, és rendellenességeket kiszűrjön.

Ha pedig ezt mondták, akkor nem biztos, hogy a gatya marad(nyilván nem véletlenül mondták). Nálunk olyan amikor azt is vizsgálták kb 12-14 éves koromban volt vmikor. Te hány éves vagy?

Amúgy nem kell ettől előre parázni, mert lehet, hogy nálatok nem is lesz ilyen... Mindenhol más a szokás. De majd írd meg, hogy életben maradtál-e utána! De gyanítom, hogy így lesz. :)

2012. dec. 7. 12:10
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

4 es ! Miért kell visszautasítani egy orvosi vizsgálatot?

Normális vagy ?? Nem tudok mást mondani .Ez nem az orvos érdeke .Ilyen butáké ami te is vagy ,de ezzel nem sértegetni akarlak .Majd akkor sem fordul orvoshoz mikor nagyon is kellene .Jobb ha már ilyenkor ehhez is hozzá

szoknak,hogy igen is vizsgálatkor le kell vetkőzni .

Bár nagyon tüzetes lenne egy ilyen vizsgálat.A fiúknál

bizony nézzen is bele rendesen a gatyába. Csak ezt az oldalt kell végig olvasni ,mennyi gond van velük,ennek alig pár százaléka derül ki az iskolai vizsgálaton .

2012. dec. 7. 14:09
 5/15 anonim ***** válasza:
37%

Igen kedves 6os, normális vagyok.

Te viszont nem. Alapból azoknak akiknek itt kérdeznek, életkoruk 18 év FÖLÉ tehető. Másrészt megint más az ha érzik hogy gáz van, nyilván akkor levetkőznek kisgatyóra, de ez a vizsgálat JOGELLENES (Hisz nem kötelezhető a gyermek, minimum szülői beleegyezés kell). Másrészt ha mondjuk torokgyulladásod van, amint belépsz a rendelőbe határozott mozdulattal letéped magadról elegáns gönceidet, és egy szál alsóban riszálva izmos tested bevonulsz az orvoshoz hogy "Torokgyulladásom van bébi, adj gyógyszert, grr " ? Nagyon kevés vizsgálathoz kell levetkőzni gatyára, szóval mit szokjon meg ezen?

2012. dec. 7. 21:41
 6/15 A kérdező kommentje:
13 vagyok 7.-es
2012. dec. 7. 21:53
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem akarok ijesztgetni, sőt, sehol máshol nem hallottam, hogy azt csinálták volna, mint amit nálunk; DE én anno még 92-02 között jártam általános iskolába és nekünk bizony a nemiszervet is mindig megvizsgálták. Tényleg máshol nem hallottam ilyen szokásról, de nálunk így volt. Ennél csak enyhébb lehet nálatok. Nyugalom :)
2012. dec. 8. 01:10
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
szerintem teljesen természetesnek kellene lennie egy iskolai szűrővizsgálaton, hogy alsónadrágra, illetve bugyi-melltartóra kell vetkőzni. Persze nem csoportosan, hanem egyesével! Az ilyen vizsgálatokat nem lehet összehasonlítani azzal, ha mondjuk valakinek fáj a torka és ezért megy dokihoz, ott nyilván nem kell ennyire vetkőzni. Iskolaorvosin igenis vizsgáljanak meg mindenkit alaposan, fiúknál a heréket mindenképp, illetve a fityma hátrahúzása is hozzátartozik. Annak idején nálunk is nézték minden évben. Habár már nem járok suliba, mégis évente részt veszek a háziorvosomnál egy szűrővizsgálaton. Tetőtől talpig végigvizsgál, hozzáteszem a saját érdekem az egész. Ha nem akarnám, nyilván nem mennék oda. A barátnőm szintén jár, ő is kibírja a kb. 20 perces vizsgálaton, hogy bugyira levetkőzik. Fontos persze, hogy ez normális körülmények között zajlik, nincs benyitogatás a vizsgálóba, csak a doki és a páciens van jelen...
2012. dec. 8. 12:03
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Igen. Szerintem nekünk is kb. 7.-ben nézték meg. De ezt úgy kell felfogni, hogy szűrővizsgálat, az orvos pedig nem unalmában "alaposkodik". Túl lehet élni, és amúgy is, a Te érdekedben van. De majd úgyis kiderül, addig meg tényleg kár aggódni.
2012. dec. 10. 20:15
 10/15 anonim ***** válasza:
57%

a szűrővizsgálat a te érdeked

semmi bajod nem lesz ha az orvos megfogja a golyódat meg a farkad, ez a dolga

az más kérdés, hogy ezt nem csoportosan kellene megtenniük, hanem diszkrtéen egyesével, igaz akkor meg azt mondathatod meg akart erőszakolni

2012. dec. 11. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!