Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha felhúzom a fitymám akkor...

Ha felhúzom a fitymám akkor feláll a farkam. Ha az orvosi vizsgálaton feláll ciki lesz? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Vizsgálat előtt valamilyen úton módon (barátnő, kezed, kutya) ápold le a dákeszt és nem fog felállni a dokinál.
2010. okt. 20. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
kutya :D:D
2010. okt. 20. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

elsőn jót mulattam :)

Viccen kívül, először is, az orvosi vizsgálat nem az a helyzet, ahol olyan könnyen felállna, másodszor, látott már ilyet az orvos, nem fog zavarba jönni, harmadszor ha mégi ilyen hiperérzékeny vagy, egy kiadós maszturbálás mielőtt orvoshoz indulsz sokat segít.

2010. okt. 21. 06:55
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
XD ez aranyos kérdés :) szerintem nem kell félned :) jó én nő vagyok de nem hinném h felfogsz gerjedni :) a kielégítés nem rossz ötlet de ha nem is csinálod meg az sem lesz gond..meg ha fel is áll nem lesz égő :D mutasd meg a dokinak mid is van ;)
2010. okt. 21. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Az orvosnál a CIKI az az, amikor valaki látja, hogy valami baja van és kezeletlenül hagyja, majd bevárja, hogy nagy legyen a baj és akkor megy panaszkodni. Az CIKI. Semmi egyéb nem ciki.

Az az orvos, amelyik a péniszt vizsgálja, többet fog belőle, mint kilincset. Látott már rengeteget. Nyilván erektált meg félig erektált állapotban is. Ő nem fog kiakadni. Viszont ha merevedik, akkor legalább látja jobban az orvos is, ha szűkület van. Mereven lehet igazából látni rendesen, hogy a fityma be van szűkülve, sokaknak petyhüdten semmi nem látszik és aztán ők maguk meg nem mesélik el, hogy mi van merev állapotban (mert ott a nővér, meg amúgy is jobb lenne gyorsan hazamenni már) ...

2010. okt. 21. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
nem ciki,mással is előfordul.de mért kell dokihoz menned?
2010. okt. 21. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Én bőrgyógyászként(bőr és nemibeteg gondozó) láttam már pár nemiszervet és volt már arra példa, hogy nálam is feláll valakinek(pedig férfi vok..:-)) persze ez nem azért van mert rám gerjed, hanem.., nah de az a lényeg, hogy erre ki vagyunk képezve, és egyetlen orvos sem jön tőle zavarba, ne aggódj, menj el bátran és gyorsan túl leszel rajta, nem fogja annyi ideig húzni;-)
2010. okt. 22. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!