Kinek ellenőrizték orvosi vizsgálaton, hogy hátra lehet-e húzni a fitymáját?
Rosszul írtam suliba egyszer nézték volna de megmondtuk kösz de nem.
De mivel itt 19 éves gyerekről,vagy mondjuk kora alapján fiatal felnőttről van szó és háziorvosi vizsgálatról így nem része egy sima orvosi vizsgálatnak az biztos.
Már csak az kellene hogy a háziorvosi vizsgálat része legyen,akkor kortól függetlenül és nemtől vizsgálodhatnának még torokfájásnál is,szerintem lenne visszhangja.
Nézd a te álláspontod is érhető,de tudsz százalékos arányt mondani hogy hány százalékot érint a fitymaszükület péládul.Na itt a lényeg,nem.
Azért hallani annyit most róla,mert korábban nem volt internet,nem lehetet leírni ha volt valami bajod,vagy ha csak azt hitted valami gond van,mert van akinek semmi baja,csak olyanokat kérdezget hogy ha visszacsúszik a fityma az normális,nem baj,vagy kérdezgetik a szőrősődéssel,spermával és egyébbel kapcsolatos dolgokat.
De nem tudjuk valójában hány százalékra is tehető akinek bármilyen gondja van.Nekem van nem egy havarom akik általánosban voltak fitymaszükületi vizsgálaton ,a suliból senkinek sem volt szükülete,de az hogy milyen megalázó volt azt folyton mondták,röhögve meséltek,de közbe mondták senkinek nem kívánják.
Most lehet te úgy veszed nincs benne semmi,de egy van aki meg igen is sza rul érzik ettől magát.Nem hiába van hogy az 50 évesek is jönnek a katona sztorikkal amikor hülyül vele az ember nem azért meg olyan kellemes lett volna.
Szerintem azért az hogy rutin vizsgálat része,hogy meztelenül lesgessenek bárkti akarata ellenére,több ember előtt,azért gáz,nem hinném hogy a sima asszisztensnek is mindent kellene látnia.Vagy ha itt olvasol egy csomónak csak ha merev a pénisze akkor van baj a szerszámmal,azt észre sem veszik.
Hidd el ha annyira semmiség lenne akkor érdekes módon a 30-40 évesek mennének simán szűrésre.Ha egy felnőttnek égő hogy megvizsgálják odalenne,egy gyereknek,kamasznak is az.Egy csomó csaj,mert ha már rutin és iskolai keretekről beszélünk ők is oda tartoznak még a melltartót sem akarják levenni az orvos előtt.
A nagyobb baj meg sexnél kezdődhet ha összeszedsz valami nemibajt.A suliba csak fitymaszükületet néznek 90 %-ban és elég eltérő vélemények vannak kinek milyen volt,de a módszer amit leírtak még most is őskövületi.
Az apám,sőt a bátyám idejében sem volt ez az orvosi vizsgálat része és semmi bajuk.
A nagyobb baj,hogy felvilágosítás kellene inkább,mi normális,mi nem.Mondtam mint lehetőség megadni a vizsgálatot,de nem kötelezni és ezt a fiatalok tudtára adni és minimum egy elválasztó függöny,nem kell azt látnia senkinek.
Ha bevezetnék mint kötelező vizsgálat,azzal sem oldanak meg semmit,személyiségi jogokat,önrendelkezést max sétik,még a tüdőszűrő sem vált be,abba legalábbis a férfiaknak semmi égő nem volt.Nem ez a megoldás.
Egy csomóan kérdezgetik hogy kötelező vagy sem,van ilyen vizsgálat stb.Tehát nem vagyunk egyformák valaki nem akad fennt rajta,valaki meg rendesen kiakad,ami az egyiknek jó az a másiknak sértő.Tehát nem lehet kötelezni,megsérteni senkit,sok helyen normális,kulturált feltétek sincsenek itt egy másik bibi.
Tehát aranyközéputat találni erre nem lehet.Én nem köteleznék senkit rá,más megoldás kellene a lehetőség és felvilágosítás megteremtése,meg akár név nélkül lehessen kérdezni.
Kicsit finoman szólva is hosszú lett az írásom,de a lényeg,hogy nem ez a megoldás,mert eltérőek vagyunk mindannyian.
Van akit nem zavar,és van akiket meg igen,és különböző fórumokon írja ki hogy valójában mit is gondol az egészről,mert van hogy még egymás előtt is hazudoznak ki mit gondol és csak névtelenül merik felvállalni magukat,gondolataikat.Csajoknál még több a hasonló kérdés.
Nem hiába van a sok kérdés,hogy ez normális,lányok is sokat írnak,mert úgy érzi hogy nem az.És van bennt igazság,korábban sem nézegették a gyerekeket,fiatal felnőtteket egy száll semmiben,vagy nézték a csajok mellét.Azért ezek intim részek és nem tapogatták a gyereket,meg néztek intim részeket.az orvosi vizsgálat egy sima vizsgálat volt,semmi extra,semmi túl vetkőzős,még alsóra sem kellett vektőzni,felsőt lehúzni ,cipőből kilépni aztán kész és nem volt beteg generáció.Vegyes suliba jártam és a csajokra visszatérnék a duci csajok még úszodába sem jöttek velünk,nekik kínszenvedés volt az orvosi vizsgálat,pedig akkor még nem volt alsóneműre vetkőzés.De a fiúk sem voltak oda,hacsak nem matek maradt el,mert semmi extrém nem volt,viszont mivel írtam egyszer felmerült a vizsgálat akkor viszont volt hangzavar,de végül utána néztünk és nem vettünk részt rajta,de ez középsuliba volt már.Akkor ez nagyon is téma volt.
-
Nézd ezt lehetőségként kell megteremteni.
Azért mert neked nem volt gáz,másnak az,sok hasonló kérdés volt és sokan mint írtam interneten vállalják csak fel,hogy valóban mit gondolnak róla.
Nem tudhatod hogy ha név nélkül kérdeznénk akár az osztálytársaidat,évfolyamtársaidat,iskolásokat ők mit gondolnának úgy róla.
És attól hogy nálad gond volt,sokaknál semmi gond.Ha 100 emberből 2 beteg attól még 2 miatt ha nem akar résztvenni más mért szívnak.Mert ha nem akarsz résztvenni és úgy kell az szívás.
Nem tudom mi gondod volt?Ez lényeges,mert lehet simán észrevehetted volna magad is akár.Van aki a hanyagsága miatt kerül ilyen helyzetbe.De más hanyagsága miatt nem szívassanak másokat már.
És hogy miért ne legyen vizsgálat ha akarod ha nem,mert ez alapján a 40 év feletti férfiakat veszélyezteti a prosztata rák,25 év felett sokszor nő a hererák kialakulásának lehetősége,na most bevezetnék felnőtteknél a rákszűrést nem hinném hogy sokan támogatnák,örülnének neki.Nem tudom mit szólnának hozzá,de nem sok jót,a szűrésekre mennők százalék száma is ezt mutatja.
Valaki tett is fel videot ahol egy csomó vizsgálat képekben látható volt ami urologián előfordulhat,hát nagyon gáz volt
.A pasik szétrakott lábbal terpesztettek az ágyon és különböző pozókba volt a péniszük,hol hátra fektetve és hol így hol úgy nyomkodták,hol állva,hol fekve nézték őket,köhögtették,a prosztata részt meg hagyjuk,ott is elég sok pozícióba lehetet látni a vizsgálatot.Nagyon gáz volt.Ki rázott a hideg.
Ha most ezt bevezetnék hát sokan kiakadnának az tuti.Ha felnőttek nem vesznek részt ezen akkor gyerek mért venne részt rajta?
De mondom azzal nincs gond ha ez egy lehetőség és meg van teremtve a feltétel a vizsgálathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!