Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kinek ellenőrizték orvosi...

Kinek ellenőrizték orvosi vizsgálaton, hogy hátra lehet-e húzni a fitymáját?

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 23:41
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
42%

Nem sajnos nem minden nő,fiatal lány megy és jól mondod az első sexuális együttlét után megy sok,vagy ha baj van,de a ki a sex után megy az a fogamzásgátló felírása miatt megy és szakorvoshoz megy itt a lényeg,sokszor magánorvoshoz megy,tehát választ egy dokit.Az nem igaz hogy a szülő nevelné prüdériára a gyerkeket,a legtöbb haverom már 11-13 évesen elvárta hogy az anyja ne járkáljon be ha fürdik,de van hogy az anyák már a lányukhoz sem mennek be,mert serdül a gyerek és már ciki neki és megkéri rá.És nem igaz hogy a legtöbb anya felvilágosítaná a lányát,meg elvinné orvoshoz,egy csomó kérdés van hogy mit is csinál a nőgyógyász,nem tudnak róla semmit,és sok arról ír hogy a barátnőjével keresnek orvost.És az évente egyszeri vizsgálat sem igaz,van aki elmegy és van aki 3-5 évenként.Nyáron szoktam melózni és minden ilyen témát meghallgatok,fülelek.

Meg a kiscsajok sem éppen a az iskolai orvosukkal vizsgálatatják meg magukat,hidd el ha az iskolai vagy házi dokija akarna ott vizsgálódni akkor a csajok még nagyobb hangzavart csapnának,még a melltartót sem akarják levenni még ha nő is az orvos,pedig suliba többnyire nő orvos jönn,akkor mit szólnának férfit küldenének aztán ő feküdjön meztelenül az vizsgáló ágyon,utána meg állva húzkodja a nemiszervét.

Meg aztán önszántából mennek az első sexuális alkalom után szakorvoshoz,nem mindegy rákényszerítettek vagy magad döntöttél úgy és még úgy is sok arról ír,hogy milyen rossz volt az első élménye.

Nem azt mondom hogy sose nézzék meg,a kényszer hatás nem jó megoldás.De nincs jól megszervezve,el van szúrva.

2014. jan. 4. 17:10
 22/40 anonim ***** válasza:
54%

Mit értesz hogy otthon is nézték,azért kamaszkorba már ne húzkodja az ellenkező nemű szülő?Az azért már gáz.Az más ha az apád mondta hogy hátra tudod húzni a fitymád rendesen.

Heréket meg sosem néztek,csak 1-2 éves korban,a fitymaszükületet meg észre lehet venni.

Tutira nem örülnék ha a suliba kötelezni akarnának bárkit rá és nem én lennék az egyetlen,akkor már hogy kvittek legyünk a csajokhoz meg pár férfi dokit hívjanak iskolai orvosi vizsgálat címén aztán nézzenek rájuk is.Meg ez alapján felnőtteknél is vezessék meg munkahelyi orvosi vizsgálat címén szerintem és akkot ott is kvittek vagyunk.

2014. jan. 4. 17:13
 23/40 anonim ***** válasza:
42%
De kíváncsi lennék aki nőként mondja hogy a suliba ezt is ellenőrizzék,az mondana arra is igent hogy a lányoknál is legyen.Vagy maga lányként mit szólt volna hozzá,ha férfi dokit kamaszként behívtak volna suliba és tessék lássék.
2014. jan. 4. 17:18
 24/40 anonim ***** válasza:
42%

De bíztos ki lehetne találni valami megoldást ebben a kérdésben is,mert én mondjuk nem szeretném,más lehet simán belemenne.

.

Szerintem ez mindenkinek a maga döntése kell hogy legyen ha nagykorú vagy,ha még nem akkor szülő dönthet róla persze előretájékoztatva,meg normálisan kellene megszervezni talán az egészet,

Elég lényeges kérdések:

Akinél volt,ott egyesével ment a vizsálat?

Csak orvos volt jelen,vagy az írnok,asszisztens is végig nézte azt?

HOgyan zajlott?(állva vagy fekve vizsgálták,maga húzta hátra,vagy orvos,a fitymán kívül herét is néztek)

Az alapvizsgálatok hogyan zajlottak?

Azért elég lényege kérdések.

2014. jan. 4. 18:20
 25/40 anonim ***** válasza:
43%
Nem az ellentétes nemű szülő vizsgálgatta, bár az is szülő és dolga, hogy odafigyeljen a gyerekére. Szerintem tök normális. Úgy látom, neked valami problémád van a nemi szerveddel kapcsolatban. Hozzánk tartozik mint a kezünk vagy a lábunk, nincs rajtuk semmi szégyellnivaló. Ha beteg gógyítani kell, és oda kell figyelni rá, mint minden másra. Otthon tabu volt, nem beszéltetek soha ilyesmiről, soha senkit nem láttál meztelenül, beléd nevelték a szégyenlősséget?
2014. jan. 4. 23:24
 26/40 anonim ***** válasza:
Nekem is megnézték otthon rendszeresen.
2014. jan. 5. 09:08
 27/40 anonim ***** válasza:
22%

Nem tabu a sex,de kamaszként a szüleim nem húzogatták a nemiszervem,szerintem 80%-ékának tuti nem.Azért az már nem normális hogy kamaszként húzgassa a szülőd,megkérdezheti hogy minden rendben van,mosod rendesen 11-12 évesen esetleg megkérhet az apád hogy fürdéskor húzd előtte hátra,de ennél tovább menni már nem normális.

Az apám megszokta kérdezni hogy rendesen hátratudom e húzni a makk mögé a fitymám.Meg óvis koromig azért nézték rendesen mosom meg,amikor iskolás lettem akkor már nem elsőben még talán igen,akkor rákérdeztek megmostam e,meg elmondták mivel járhat ha elhagyagolom,meg dumáltunk ha bármi gond lenne akkor szóljak.

A meztelenségről meg annyit hogy eltérőek a családok,nekem az anyám már nem sétálgatott be hozzám 11-12 éves koromban,már szőrősődtem,ahogy apám sem ment be a nővéremhez.Ha valamiért be kellet mégis jönnie anyámnak akkor kopogott.

Kiskoromba persze láttam őket ruha nélkül.De nem hinném minden családban mindenkinek egymás előtt kellene meztelenül mászkálnia,nem nudisták vagyunk,nem törne össze a világ ha véletlenül rám nyitnának,de ha fürdik valaki akkor békén hagyjuk vagy kopogunk.Boxerba simán sétálgatok,de az más.

Igen igaz a nemiszervünk tök fontos része a testünknek,de ha baj van vele,vagy ellenőriztetni akarom én szakembernek mutatom meg nem akárkinek.Azért kézhez,lábhoz nem lehet hasonlítani azt bárki láthatja még az utcán is:-)

De a legtöbb haveromnál sem mászkálnak a szülők,gyerekek már kamaszkor elején sem meztelenül egymás előtt,vagy most mire gondoltál?

De nem neveltek belém szégyenlősséget,ez hülyeség,nem vagyunk egyformák ennyi,a családok sem azok,tiszteletben kell tartani egymást,ha valaki nem szereti ha rányitnak akkor nem kell rányitni.

2014. jan. 5. 16:52
 28/40 anonim ***** válasza:
54%

De nem beteg,ez itt a bibi,ha nem beteg mit mutogassam akárkinek.Meg jobb ha nem nagyon nyúlkálnak abból lehet apróbb kellemetlenség.

.Majd megmutatom annak akit én válsztok.A nők is választott szakorvoshoz,mondom szakorvoshoz mennek 18 éves koruk utána,önszántúkból,már aki megy.

De bocs már hány éves korodba nézegette és hogyan is a szülőd?Mert van egy egészséges határ korban is.

2014. jan. 5. 16:56
 29/40 anonim ***** válasza:
4%
"Majd megmutatom annak, akit én választok" egy 11-12 éves gyerek nem tudja kit válasszon. Honnan tudná? Az orvos szakember. Még ha általános, házi orvos is. Többet ért hozzá mint te vagy én vagy bármilyen laikus. Azt, hogy nem vagy beteg, előtte nem tudhatod, max sejtheted. Hány ember volt már aki azt hitte egészséges, és egy rutinvizsgálat mentette meg komolyabb bajoktól.
2014. jan. 5. 17:03
 30/40 anonim ***** válasza:
42%

Mondom nálunk csak fitymaszükületet néznek,és magad húznád hátra,a fitymaszükületet meg magad észreveszed,de nem 12 éves vagyok.

A 12 éveset arra írtam hogy már akkor nem mászkált be hozzám anyám,ha fürödtem.De a legtöbb iskolában csak fitymaszükületet néznek és azt otthon az apa,vagy kérésre a háziorvos is megtudja nézni.

A bibi ott van,ezért hangsúlyozom ki folyton a szakembert ha itt olvasgatsz hogy sok srácnak csak merev állapotban van a pénisze akkor nem csúszik hátra rendesen vagy akkor feszül kicsit,és ezt nem lehet észrevenni,ezt csak szakember veszi észre,sokszor az is csak akkor ha szólsz róla,hiszen lankadtan vizsgálják a nemiszerved.

Sőt nem is vizsgálják hiszen magad húzod hátra.Ha valakinek tegyük fel lankadtan is van némi feszülés az is megtudja magának úgy oldani hátrahúzákos hogy abból semmit ne vegyen észre a doki.

2014. jan. 5. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!