Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nekem olyan problémám van...

Bence1 kérdése:

Nekem olyan problémám van hogy 15 éves vagyok de a péniszem állva CSAK 8cm kb ez miért lehetséges valami nemi probláma? Vagy valami más?

Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
törődj bele hogy kispötsűnek születtél
2013. dec. 31. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:

De van hogy nő egy év alatt 5 cm-is akár,mert vannak olyan fiatalok(bár ez tény ritka)akik alíg 165 cm magas kisfiús kinézetűek és hirtelen magasságra is nőnek 15 cm-t és meg is férfiasodnak,nekem van ilyen havarom,16 évesen olyan volt mint egy ovis magassára,fejlettségre,tökre parázott,állandóan sopánkodott csak abban reménykedett hogy az apja elvileg magas és csak megnő és megtörtént.Ritka de van ilyen.

De valóban ha apja anyja is aprócska,meg ő is akkor kevés az esélye.De az a baj,nem tudjuk az egyéb fejlettségét,semmit a családról.

Hisz lehet hogy valóban arról van szó hogy kis péniszű marad,mert ha elég magas,fejlett kinézetileg akkor erről van szó,de ha meg még tök fejlettlen akkor még van esélye.

Még nem tudni,írnia kellene magáról.

2013. dec. 31. 16:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát nyári szünetben tényleg nőttem 10-15 cm-t magasságra és a hangom is megváltozott
2015. jan. 3. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
és nőtt ott is? :)
2015. jan. 3. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy most?

Apukad milyen magas?-azert fontos mert ebből tudunk viszonyítani még mennyit fejlődhetsz még.

Spermád van màr?

Szőrzeted van és ha igen mióta?

2015. jan. 3. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!