Nekem olyan problémám van hogy 15 éves vagyok de a péniszem állva CSAK 8cm kb ez miért lehetséges valami nemi probláma? Vagy valami más?
Ez nem nemi betegség. Inkább genetikai okai lehetnek. Ezen kívül ha esetleg túlsúlyos vagy, a körülötte lerakódott zsírszövet miatt is kisebbnek látszódhat.
A harmadik, hogy valami hormonálisan nem oké. A pubertás más jeleit tapasztaltad már magadon (fanszőrzeted megjelenése, hirtelen megnyúlás, hangod mélyülése stb.)?
(Előző vagyok)
Egyébként az is előfordulhat, hogy csak simán későn érő vagy. 20-22 éves korodra behozhatod a lemaradást.
hát nem nagy,de ez nem betegség,elvileg még nőhet,bár ez egyén függő,van aki a korodba még kisnövésű és még kicsi neki aztán akár 1 év alatt magasságra is megnyúlik és a pénisze is nő vagy 4 -5 cm-t.
Lehet hogy csak kis péniszű vagy,nem mindenkinek lesz nagy.Egyéb biológiai adottságaid?
1év alatt 5centit persze:D
Éljetek csak az álomvilágban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!