Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 28 éves férfi vagyok, kissé...

28 éves férfi vagyok, kissé elkeseredve. Merevedési gondokkal! Tippek?

Figyelt kérdés
Nem tudom hol kezdjem, 28 éves vagyok dolgozom. Eddig vendéglátásban töltöttem mindennapjaim, aztán jött egy kis munkanélküliség. Ami meg is viselt, bár a szexuális életemre nem lehetett panasz. Eközben elkaptam egy vírust, akkor nem kívántam a szexet, majd mikor kihevertem jött az aranyér, akkor épp azért nem volt jó, közben ezek mellett ott vannak a mindennapi tényezők, odáig fajult az egész, azon kaptam magam, hogy a merevedésem eltűnt. Sajnos ezt a párom nem tolerálta, pedig én hoztam fel ezt a témát és kértem segítséget, ő két hónap után megelégelte és fenyegetőzött, hogy neki szüksége van szexuális életre és ha velem nem megy megy mással. Én ezt aláírtam neki, nekem is kellemetlen, de megadtam neki a lehetőséget és 2 év után elváltak útjaink. Most lenne egy nő, de félek belevágni bármibe is, nem akarok becsődölni... Én pszihológushoz nem szeretnék menni, utálom őket. Előbb elmegyek urulógushoz. Azért írok ide, hogy tudtok e tippeket adni, praktikákat, esetleg lehet e ezt vitaminnal helyre tenni, a vitamint azért kérdezem mert nem hogy gyógyszert nem szedtem be 10 éve, de vitamint sem gyógyszer formájában. Jó lenne egy új kapcsolatba, nem problémásan belemászni!

2013. dec. 6. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem szabad ezzel várni és mindenféle kétes praktikákat próbálgatni.

Akármennyire is kellemetlen el kell menni orvoshoz. Lehet, hogy kiderül, hogy valami olyan bajod van, amire teljesen egyszerű megoldás létezik.

Szóval mindenképpen orvos! És ha szereted, ha nem, gyógyszer, ha azt látják szükségesnek.

A barátnődtől meg fura, hogy 2 hónap után már ennyire kiakadt!

Én nő vagyok, és volt már nőgyógyászati műtétem, az is kb. másfél hónap szexmentességgel járt, semmi problémánk nem volt belőle a párommal. Szerintem egy komoly kapcsolatban egyértelmű, hogy a "rosszban" is kiáll, kitart a másik mellett az ember.

Remélem, hamarosan megoldódik a problémád!

2013. dec. 6. 10:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Budapest - Monor de körbenézek még párszor... Lehet megtámadom ezt a doki, amit most írtak. És ha pszihés kimenetelű, gondolom egyénfüggő, de milyen lefolyású időtartam kb. ?
2013. dec. 6. 10:23
 13/18 anonim válasza:
Én pasimnak mai napig nem 100%os a dolog, pedig mindenhol volt...
2013. dec. 6. 10:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, de tényleg... Kívánok neki jobbulást és sikereket.
2013. dec. 6. 10:29
 15/18 anonim válasza:
Ja cseszett fantasztikus, elhiheted
2013. dec. 6. 10:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Magamból kiindulva elhiszem. Még a kérdés is kényes nem hogy a probléma, de ha ez van sajnos. Marad az első lépés a doki. Remélem sikerrel!
2013. dec. 6. 10:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Javaslok egy belgyógyászati kivizsgálást is. Visszértágulat is okozhat merevedési zavart.
2013. dec. 13. 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Menj el homeopátiás orvoshoz! Ha sima impotencia, akkor NUX VOMICA HOMACCORD CSEPPEK. ha prosztata gyulladás, akkor Kisvirágú füzike tea vagy kapszula és PEPONEN kapszula.

(Menj el dokihoz, tényleg!)

2013. dec. 15. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!