28 éves férfi vagyok, kissé elkeseredve. Merevedési gondokkal! Tippek?
Szerintem mindenképpen menj először urológushoz, meg megtudd, szervi gond okozza-e, hogy nincsen merevedésed. Ha orvos kizárja, utána gondolkozz azon, hogy pszichológushoz fordulsz, mert akkor lelki eredetű.
Egyébként az én páromnak is voltak ilyen gondjai, először "félsiker" volt csak nála, aztán 1-2 hét után már az sem. Ez így ment 2-3 hónapig. Eleinte a fáradságnak tudta/tudtuk be, mert akkroiban nagyon sokat kellett dolgoznia, volt, hogy késő este esett csak haza, hulla fáradtan. Aztán amikor elmúlt ez az időszak, akkor már éreztük, hogy ez nem a munkahelyi stressz és terhelés miatt lehet...volt, hogy vitáztunk, már-már magamat is elkezdtem hibáztatni, hogy biztosan nem kíván már, velem lehet problémája stb. Végül elment orvoshoz, ahol kiderült, hogy prosztata gyulladása volt, aminek semmi más tünete nem volt "csak" az impotencia. Kapott rá gyógyszer, és különböző kapszulákat amiket vény nélkül lehet kapni, vitamin jellegűek. 1 hónap alatt helyreállt, és azóta sincs ilyen gondja. Ő 31 éves.
Szóval, rövidre zárva, először doki, mert sosem lehet tudni mi állhat a háttérben.
Szerintem viszont a stresszt kellene ledobnod magadrol.
"neki szüksége van szexuális életre és ha velem nem megy megy mással"
Szerintem akkor ott volt rajtad egy bizonyitasi kenyszer, amibol majd egy kovetkezo no remelhetoleg kigyogyit. Talan mar a mostani.
Urológus.
Teljes kivizsgálás.
Szexuálpszichológus. (itt hidd el, semmi gáz nem történik és nagyon jó tanácsokat tudnak adni (tapasztalat)
Kineziológus.
Ezeket próbáld!
Deríts ki az okát. Ha orvosi (pl. érrendszeri dolgok is okozhatják), akkor gyógyszer, kezelés..stb. megoldja. Ne zárkózz el ennyire a gyógyszerektől, lehet ez oldja meg a problémádat. Házi praktika erre szerintem nem létezik, vagy komolyan veszed a dolgot, vagy nem, és beletörődsz.
Ha pszichés eredetű, akkor szexuálpszichológus tudná feloldani ezeket a lelki gátakat. Én mindkét szakembert felkeresném (urulógus, pszichológus).
Az a baj, hogy ha nem lépsz, akkor pl. emiatt nem mersz belevágni az új kapcsolatba. Ami egy újabb kudarcélmény, ez megalapozza, hogy az önbizalmad még jobban lecsökkenjen, és soha nem fogsz kiszállni ebből az ördögi körből. Kezd el a "kezelést" akármi is a probléma, közben meg ne szalaszd el az alkalmat az új jelölttel. Szerintem lehet, hogy simán melletted állna, nem minden nő adja ki a pasi útját az első adandó problémánál.
Menj el ide, dr. Török Alexander segített nekem is hasonló problémám volt. Többféle megoldás lehetséges, a doki határozottan segítőkész, és NEM lélekturkász, hanem andrológus.
Részemről 100%-os a gyógyulás, egyáltalán nincsenek szexuális problémáim.
Kívánok Neked is teljes gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!