Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van itt olyan fiu aki nem...

Van itt olyan fiu aki nem parázik az iskolaorvostol? Ha teljesen megvizsgálja akkor se (fityma és here vizsgálat) az irjon akinek már volt ilyen vizsgálata.

Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 12:15
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
látom az olvasás nem nagyon megy, azt kértem az irjon akinek volt ilyen
2013. nov. 3. 12:20
 2/27 anonim ***** válasza:
43%
Iskolaorvosnál ilyen vizsgálat NINCS, senkit nem vehetnek kötelezően rá erre.
2013. nov. 3. 12:21
 3/27 A kérdező kommentje:
nem olvasnátok el végre amit irtam és aszerint válaszolnátok? fogyatékosok ne irjanak
2013. nov. 3. 12:23
 4/27 anonim ***** válasza:
56%

Tök jó, hogy ilyen okosak vagytok. Ilyen vizsgálat igenis létezik! Nem mindenhol vizsgálják alaposan a gyereket, de ahol igen (ami amúgy a gyerek érdeke), ott ez is benne lehet. Nyugodtan nézzetek körül akár ezen az oldalon is! Találtok még számtalan ehhez hasonló kérdést,ahol végül maga a kérdező írja le, hogy valóban volt ehhez hasonló vizsgálat, de nem halt bele senki.

Kedves kérdező!

Nem kell az iskolaorvostól félni. Azért vizsgál, hogy kiszűrje az esetleges rendellenességeket! Hidd el, hogy ő sem élvezi ezt jobban mint Te. Az életedben tuti lesz még rengeteg olyan vizsgálat, ami kellemetlen lehet, de az egészséged érdekében át kell esni rajta...

2013. nov. 3. 17:29
 5/27 anonim ***** válasza:
45%

De valóban sok helyen van ilyen vizsgálat,de ezt elvégezni nem kötelező.Anno nálunk is volt,csak erélyesen szóltunk hogy minden vizsgálaton résztveszünk,de ezen nem és kész,az orvos nem kényszeríthet rá.

De ha lenne is ilyen vizsgálat,kérhetek egyenkénti vizsgálatot,tehát szóljatok ha egyszerre 3 fiút akarna bevezényelni vizsgálara,mert az tapintatlan eljárás.De az szokott lenni ahol van ilyen vizsgálat,hogy boxerra kell vetkőzni jobb helyeken egyesével mentek be,de sajnos sok helyen nem tartják ezt be.Na elvégzik a rutin vizsgálatot majd megkérnek húzd le a boxerod és vagy te magad,mert megkér az orvos vagy az orvos fogja a fitymát hátrahúzni,esetleg megkér hogy a heréidet emeld meg,de van hogy kicsit kézzel maga a doki nyomkodja meg a heréket általában állva vizsgál az orvos(tehát te állsz,de van orvos aki fekve is megnézi,vagy csak fekve vizsgál meg).De mondom nem kötelező,te döntöd el hogy résztveszel rajta.Ha nem egyenként akarnának megvizsgálni akkor szóljatok előre hogy ti egyesével akartok bemenni.

2013. nov. 3. 18:00
 6/27 anonim ***** válasza:
50%
Hogy megnyugtassalak a legtöbb diák,akár fiú,akár lány nem szereti a sulidokikat,sőt semmilyen dokit sem.
2013. nov. 3. 18:02
 7/27 anonim ***** válasza:
65%
majd írd meg mi volt.
2013. nov. 3. 18:04
 8/27 anonim ***** válasza:
23%

nem parázok

a vizsgálat értem van

én nem szégyellem hogy van farkam meg golyóim, elvégre fiú vagyok

ha meg jól néz ki a dokinő, akkor végre egy jó nő fogdossa a farkam :D

2013. nov. 3. 20:16
 9/27 anonim ***** válasza:
24%
nalunk oviban is volt 2szer es altalnosban is 2szer egyenkent metunk be felhuzta bort es enyi akinek gond volt levelet kultek szuloknek meg beutalot urulogiara
2013. nov. 3. 20:49
 10/27 anonim ***** válasza:
44%

Nálunk oviban minden évben volt, általános suliban pedig az 1., a 3., az 5. és a 7. osztályban. Teljesen kibírható volt. Elsőben mondjuk még sokan féltek tőle, de 5.-es korunkra már inkább csak izgatottak voltunk, de mindannyian kibírtuk. :)

A dokik elég alaposak voltak, nem hagytak ki semmit sem, igaz, 7.-ben már csak bekukkantottak a gatyóba, meg nem fogta vagy ilyesmi, igaz, ez már másik doki volt, mint pl. elsőben, meg harmadikban. Szerintem tökre kibírható, és abból se volt gond, hogy egyszerre mentünk be, mert a végére ez már egy amolyan "jóbuli" volt nekünk! :D Vagy te félsz ettől az egésztől, kérdező?

2013. nov. 3. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!