Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Iskolai orvosi vizsgálaton...

Iskolai orvosi vizsgálaton ténleg meg fogják nézni a fiuk fütyijét?

Figyelt kérdés
Mért nézik meg és még mást is csinálnak?

2012. szept. 3. 22:05
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
32%
nem nézik meg!! ezt már rég nem csinálják! nyugi :)
2012. szept. 3. 22:07
 2/36 anonim válasza:
59%
Nem, valószínűleg nem, de miért lenne gond, ha igen? Jobb, ha megnézi az orvos, hogy minden rendben van-e.
2012. szept. 3. 22:10
 3/36 anonim válasza:
66%
minket is anno ezzel riogattak, de nyugi nem fogja
2012. szept. 3. 22:45
 4/36 anonim ***** válasza:
51%
nekünk megnezte de csak általánosba
2012. szept. 3. 22:58
 5/36 anonim ***** válasza:
szerintem ez orvos függő.
2012. szept. 3. 23:28
 6/36 anonim ***** válasza:
88%

Iskola válogatja, hogy megnézik-e. Én fiús anyaként annak a híve vagyok, hogy nézzék meg!! Ha megnézik azért, hogy nincs-e valami rendellenes: fitymaletapadás, v.- szűkület, esetleg gyulladás, minden rendben van-e a húgycsőnyílásnál (előfordulhat, hogy nem a makk csúcsán nyílik, hanem lejjebb, v. feljebb,de elvileg ezt már kis korban észre kéne vennie az orvosnak). Nem írtad mennyi idős vagy, így nem tudom, hogy általános suliról v. középiskoláról van-e szó?? Középsuliban már arra is figyelnek nincs e fertőzés jele a makkon, ott a fiúk maguknak húzzák hátra a fitymájukat nem az orvos szokott hozzáérni. Az ált. suliban van, hogy az orvos maga húzza hátra a bőrt, mert így jobban érzékeli a hátrahúzhatóságát. A hímvesszőn kívűl a herékre is odafigyelnek, kisebbeknél, hogy lent vannak-e a zacsiban, nagyoknál inkább az egyéb elváltozásokra: vízsérv, kóros értágulat, v. kóros megnagyobbodás, ami akár rákos elváltozás is lehet. Hát ezért lenne fontos, hogy ezeken a vizsgálatokon megnézzék a fiúk nemi szervét, csak sajnos sok helyen nem teszik. Pedig sok elváltozásra itt derülne fény, mivel kiskamasz kortól már nem mindenki mer otthon szólni, ha valami kórosat észlel magán.

Nem tudom ezt a kérdést lányként tetted-e föl kíváncsiságból, v.fiúként, félve attól, hogy mi lesz?!

Ha az utóbbi, remélem nem ijesztettelek meg, hidd el nincs abban semmi szörnyűség, ha megnézik a nemi szervedet. Hangsúlyozom, nem minden suliban teszik ezt meg. Ne izgulj e miatt!! Kívánok neked jó egészséget!!

2012. szept. 4. 04:11
 7/36 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk gimiben megnézték.
2012. szept. 4. 12:35
 8/36 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok igen.
2012. szept. 4. 13:55
 9/36 anonim ***** válasza:
72%

Igen az aj ó ha kicsit alaposabban megvizgálja a fiúkat is doki .Nem elég az hogy csak belepillant a gatyába,van e ott valami. Legalább már most felfedi azokat a bajokat.

amik később úgy is előjönnének .

Teljesen feleleges itt a szégyellősködés .

Nem az egész osztály előtt teszi.Nem kell ezért előre izgulni .

2012. szept. 4. 14:26
 10/36 anonim ***** válasza:
57%
általánosban lenne célszerű, mert nagyon sok férfinak van felnőttkori fitymaszűkülete, amiért kiskorában ezt elhanyagolták neki. Gyerekkorban sokkal enyhébb procedúra a körülmetélés, felnőttkorban azért eléggé fáj a gyógyulásnál.
2012. szept. 4. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!