Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 19 vagyok és ha még nem volt...

19 vagyok és ha még nem volt csajom ez okozhat pszichésen bármilyen bajt?

Figyelt kérdés

19 vagyok de még soha nem volt csajom, még csak nem is smároltam soha!

Mielőtt írná valaki hogy "te bμzi!" nagyon is tetszenek a csajok! :D Csak fiatalabb koromban nem annyira érdekeltek mint most, régebb mindig sportoltam helyette valamit...

Csak azt nem tudom hogy okozhat e depressziót vagy bármit az ilyen életforma? Köszi a válaszokat!

2013. okt. 19. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Tőled függ a dolog!! Ha nem engeded , hogy telebeszéljék a fejed mindenfélével , akkor nem lesz baj. Egyedül az számít TE mit gondolsz, a többivel ne törődj. A te életed, a te felfogásod, a te hozzáállásod stb. A többi nem te vagy. Max tanács. Csak így lehetsz egy határozott, erős jellemű, a depresszió a közeledbe sem ér majd , ha mindig tudod mit akarsz és látod magad előtt a jövőt.
2013. okt. 19. 12:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Depressziót az okoz, ha rosszul érzed magad, nem az, hogy van-e barátnőd vagy sem. Mondjuk attól, hogy nincs, érezheted magad rosszul, és ez vezethet idővel depresszióhoz, de ha amúgy te csaj nélkül is remekül elvagy, és nem hiányzik a dolog, akkor nincs vele probléma. Amúgy én is ilyen vagyok, és ha szabad megjegyeznem félviccesen, párkapcsolatban élő barátaimon pont azt látom, hogy sokkal kevésbé felszabadultak és egyben szorongósabbak, mint mondjuk én, vagy egy szingli ismerős. Nem mondom, hogy ez általános, de az én ismerettségi körömben ezt tapasztalom. Teóriám szerint ez azért van, mert mindenki görcsösen törekszik arra, hogy barátja/barátnője legyen, pont azért mert ha nincs neki, akkor rásütik, hogy "b*z*", "szerencsétlen", "kocka", stb. Emiatt születnek olyan párok, akik a legkevésbé sem illenek össze és vagy veszekednek vagy erőltetetten "romantikáznak". Szóval szerintem ilyesmin ne stresszelj, majd úgyis lesz valaki, akivel jó párost alkottok.
2013. okt. 19. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!