Más pasi is van úgy hogy beállnak mellé a piszoár-ban, és ettől pszichésen elapad?
Néha elég kellemetlen...:)
Ácsorgok, hallom hogy jön valaki, pszichésen lezár a szelep, ácsorgok, várok, az a másik már végzett, elmegy onnét, én még mindig ácsorgok, aztán ahogy elcsendesedik körülöttem a táj, sikerbe fordul a történet. Hogy ilyenkor mit gondolhat a másik? Hogy én mit csinálhatok ott annyi ideig? :DD
Más is van így ugye? Nyugtassatok meg...
Gondolom WC....
Nekem is mikor pisilni kell, ülök a wc-n és ha tudom, hallom, hogy a másik WC-ben van más, akkor elakad:D
Hali!
Ez sajnos tökigaz. És ennek az alapoka pszichés, és köze le7 a belső nyugtalanságodhoz, a (lelki) biztonság- és szégyenérzetedhez magaddal szemben. Ugyanolyan probléma ez -- tapasztalatból mondom -- mint a magömlési zavar (korai/kései magömlés), vagy a merevedési problémák.
Ezt amúgy vagy ki le7 nőni, vagy van rá egy más, számotokra minden bizonnyal kényelmetlen terápiás mód, ami a magömlészavarosoknál már jól bevált, azonban -- mint minden ilyennek -- vannak lelkileg kellemetlen elemei is és több hónap, mire az ember ezt a gátlását esetlegesen levetkőz7i. (A gyógyulás uis csak a panaszostól, meg az ő akaratától, akaraterejétől függ. Semmi mástól.)
De aki mer, az nyer. ;-)
Hogy most mit gondol6 a másik? Elég nyilvánvaló... azt, hogy vársz, hogy elhúzzál onnan, hogy ő nyugodtan bronzolhasson. Ennyi. Tudja, hogy nem mersz, mert azt a viselkedésedből simán levágja. Ha normális a tag, semmi rosszat nem gondol rólad, csak annyit, hogy ez általános. ha meg metroszex, vagy önelégült nagyképű, akkor meg lenéz, de az nem lényeges... én az ilyenekkel már csak emiatt sem foglalkozom, mert a véleményük az egójukból fakad, és emiatt az nem reprezentatív.
Kérdésre itt is szívesen válaszolok, vagy ha vki segítséget kérne és kikúráltatná magát... az írjon >>privit, és benne hivatkozzon erre a topikra, hogy tudjam, honnan!? A lényeg az, nem kell pánikolni, van megoldás, de ez a probléma sem a világ vége! ;-)
Üdv: EE
Szorul kicsit a prosztata, van ilyen. A kellő ellazulást befolyásolhatja táplálkozás, vizelet kémhatása, tartalma. Lúgos vizeletnél lazább, savasnál feszesebb.
Pszicho-hülyeségek, felejtős...
@ 17:36 (előző)
Azért, mert akkor arra figyelsz, hogy minél hamarabb megszabadulj a szabadulni akaró, hólyagodat belülről feszítő folyadékmennyiségtől, nem pedig arra, hogy mások néznek, figyelnek, te meg rettegsz, nehogy más meglássa a pélódat.
Mondom, hogy ez lelki probléma...
Üdv: EE
EE
hogy te mindenhol ott vagy:D:D
Na nekem tegnap se ment a pisi mert a mellettem lévőbe is volt valami nőő:D Elapadt XD rossz érzés:D
@ 14:31-es (előző)
Biztos azért, mert zavarban voltál.... X-D
Féltél, nehogy a csaj rád nyisson, azt' lekapjon egy menetre... X-D ...nno, akkor tutira összepisáltad volna magad az izgalomtól... LOOL
Végülis... a vizelet szabáloyzása is pszichés... ;-D
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!