Mi lehet ilyenkor? Néha (különböző partnerekkel) rendben működik a szex. Néha viszont nincs merevedés vagy csak NAGYON rövid ideig. Izgulok talán? Vagy bizonyítási vágy lehet? 21 éves pasi voltam.
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 20:38
1/3 anonim válasza:
Sokat akar a szarka és nem bírja a farka!!!A problémádban érzelmi dolgot is tapasztalok. Lehet nem is kívánod igazán azt a lányt, akit kiszemeltél és ágyadba bujtattál, inkább a skalpvadászat, te mennyi mindenkit eltudsz csábítani. Majd ha eljön számodra az igazi nagy szerelem tele érzelmekkel, akivel viszonzásra találsz, na azzal lesz az igazi, és nem lesznek ilyen problémáid. Sok sikert!!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm.szerintem ez egy nagyon jó tanács.valami hasonló okokra gondoltam énis, és másoktólis ilyesmi válaszokat hallottam eddig.
2010. febr. 8. 22:16
3/3 anonim válasza:
amelyik csajoknál ilyen gondod van, azt passzold át ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!