Túl sok merevedés, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már jó ideje napközbe erekcióm van, semmi izgató dolog nincs előttem de mégis, és sokszor már elég kellemetlen. Szexuális életemmel sincs gond, de ejakuláció után is egy óra múlva már úgy áll mintha mi se történt volna.2011. nov. 4. 22:55
2/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen,nem igazán tudok mit tenni ellene.Némiképp javít a helyzeten a gyakori önkielégítés.
3/3 walholl válasza:
Van hogy szex után 10 perccel én már kész vagyok a következőre, de még nem fordult meg a fejemben, hogy baj lenne velem.:-D Pedig néha napi ötször is együtt vagyok barátnőmmel. Hormonok, megváltozott étkezés, igazából sokminden befolyásolja. Szerintem fiatal vagy és ennyi.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!