Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet bármilyen gond a...

Mitől lehet bármilyen gond a herével?

Figyelt kérdés

A bal herém egy kicsit talán nagyobb de azt mondták ez nem gond és eresebb is:S (nem túlzottam de 1-2 ér látszik rajta)

ez gond? mit tehetek, vagy mit ne tegyek hogy minden ehhez fűződő problémát elkerüljek?

2012. szept. 17. 12:59
 1/4 Antimod ***** válasza:

Nem gond, főleg ha orvos mondta. :) Egyik szerved sem teljesen szimmetrikus.

Mit tehetsz? Elsősorban azt, hogy védd a fizikai behatásoktól (rúgás, karmolás, égés stb.), illetve azt, hogy rendszeresen áttapogatod, nincs-e benne azelőtt nem tapasztalt csomó.

2012. szept. 17. 13:05
 2/4 A kérdező kommentje:

hülyének lehet nézni de... volt hogy "lazább" állapotban volt a herém vagy meg volt ereszkedve (Mint fürdés után)

Én mintha egy kis csomót (de annak is inkább ér formája volt) láttam volna.. aztán eltünt.... ijesztő :S mi volt ez?

2012. szept. 17. 13:10
 3/4 Antimod ***** válasza:

Fürdés után más lehet, a külseje recés is.

Ha a "csomó" érszerű volt (összenyomható), illetve eltűnt, nem kell foglalkozni vele.

Ha nagyon aggódsz, mutasd meg orvosnak, áttapintással is meg tudja állapítani szerintem, hogy kell-e további vizsgálat.

2012. szept. 17. 13:14
 4/4 A kérdező kommentje:
most hogy mondod, tényleg nem gáz....... de tök para voltam/vagyok/leszek:D nagyon érint ez a téma..
2012. szept. 17. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!