Ha gyúrás mellé szedek anyagot az befolyásolja a péniszem bármilyen formában?
Figyelt kérdés
Szóval most dextrózt (szénhidrát) meg Power Proteint (fehérje, néhány vitamin) szedek és ezektől kialakulhat bármiféle betegség? Impotencia vagy bármi hasonló?2012. júl. 7. 23:29
1/8 anonim válasza:
nem. Párom is szedte, nyugi nem folyásolja be, viszont ha ilyet szedsz, akkor folyamatosan sportolnod kell, mert ha abba hagyod akkor leereszkedsz mint egy lufi és csúnya leszel!
2/8 anonim válasza:
Nem.
Ajánlom olvasd el:A Sárga Kapszula - Drugs Bunny
Vagy akármilyen alapismeretekről szóló cikket/könyvet stb...
3/8 anonim válasza:
ááá össze megy. :) Na jó csak vicceltem nem tudom.
Sose szednék semmilyen + anyagot.
4/8 anonim válasza:
Te olyan dolgokat szedsz,amiről fogalmad sincs mi is az? Amúgy ne szarj be,az csak kaja.De ha elfogadsz egy jó tanácsot: mielőtt nekiállsz szedni valamit,mindig tudakold meg mi van benne és,hogy miért szeded.
5/8 anonim válasza:
jah és ha nem sportolsz mellé, akkor nagyon meghizol tőle.
6/8 A kérdező kommentje:
Yuri Boyka: Tudom mi van benne, de azt nem tudtam, hogy ezek közül valamelyiknel van e ilyen ”mellékhatása”.
2012. júl. 9. 01:10
7/8 anonim válasza:
Értem én,nem leszólásból mondom,csak tanácsként.A fehérje,szénhidrát elengedhetetlen a testednek,azért kell kiegészítő formában szedni,mert vagy gyorsabban felszívódik,mint a szilárd kaja,vagy egyéb ok miatt.Szóval csak tápanyag,ugyanúgy megennéd.Sokkal nagyobb para a párizsi. :)
8/8 anonim válasza:
Kérdezd ki az orvosod véleményét, hogy szedheted e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!