Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület, mit kezdjek vele?

Fitymaszűkület, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Szebúsztook'! Az lenne a problémám hogy 15 éves fiú vagyok (nem ez), és feltehetőleg fitymaszűkületben szenvedem :' (, mivel álló helyzetben nem tudom teljesen hátrahúzni. Tanácstalan vagyok, hogy mit kezdjek vele. Mivel van egy barátnőm, akivel lehet, hogy eljutunk odáig, hogy először úgy együtt legyünk úgy. De félek, hogy ezzel a kellemetlen dolog nem szeretkezhetünk. (vagy mégis?! ) mit tudok kezdeni vele? Orvoshoz nem nagyon (sőt eggyátalán) nem akarok menni :/
2013. aug. 19. 00:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na hagyjuk már,sok esetben nem kell metélni,van fityma plasztika is,ekkor megmarad a fityma,és igen is minden műtétnek vannak kockázatai,van akinél a metélés foltosodáshoz vezetet és a makk szárazság ellen kenőcsőt kell használni,és sok helyen 3-6 hetet írtak gyógyulási időnek,még a metélési honlapon is ahol metélésre szinte buzdítják az embereket és van aki ott leírta a végeredménnyel nincs baja,de sose csináltatta volna meg,mert a gyógyulási idő és a gyógyulási idő alatti merevedés nem valami kellemes éppen.

Az emberek nem egyformák,nem egyformán gyógyulnak,a fájdalom képességük sem egyforma.

De vannak nők akiknek egyáltalán nem tetszik metélt pénisz,a mi kis országunkba nem hinném olyan sokan láttak volna metélt péniszt induljunk ki ebből.

Arab világot valóban hagyjuk,igen barbár módon végzik sok helyen még ma is a metélést,semmi érzéstelenítés,semmi higénia,csak fájdalom.ők sivatagi népek,ahol a tisztálkodás nehézkes volt,voltak homok viharok,ha a homok a fityma alá kerül akkor bizony gyulladást okozhat.

2013. aug. 24. 20:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Engem gyerekkoromban körülmetéltek és nem lett szép a végeredmény és nem is segít senki, még a magánorvosok se abban, hogy újra előbőr legyen a makkon. Szexben csak és kizárólag hátrányban vagyok emiatt. Fáj, amikor mereven használnám...

Arról kell itt beszélni, hogy mekkora a baj. Amekkora a baj, akkora vágást is kell maximum ejteni. Ez azt jelenti, hogy ha egy bemetszés nem elég, akkor a részleges metélés biztosan segít, ha pl a felét levágják, akkor még mindig jobban jársz, mint pl én. A fityma belső bőrén van rengeteg idegvégződés, ha ezeket eltávolítják, akkor nincs visszatánc.

Amit itt a gyűlölködők, meg a csonkításfétisben szenvedő nők és egyéb állatfajták művelnek, azt figyelmen kívül kell hagyni.

2013. aug. 24. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!