Fitymaszűkület vagy letapadás gátolja pénisz növekedést? A körülmetélés után nő valamit?
Illetve ha a fityma fedi akkor kisebbnek látszik ugye?
Hány éves korunkig nő?
Hali
A péniszed mérete genetikailag van beléd kódolva. Ha le van húzva a bőr a makkodról nagyobbnak látszik, de ténylegesen nem lesz nagyobb, mindez amiatt, mert a szűkület beszorítja a makkodat a fitymazsákba, ami márpedig ugye párnásabb, a szorítás pedig kinyomja belőle a vért/nem engedi a makkodat tágulni.
Nem gátolja a pénisz növekedését, csak látványilag lesz nagyobb.
˙
Ha le is van tapadva a fityma, az annyiból rosszabb, hogy a fityma hátrafeszítéskor túlfeszül7, és bereped7, mert a letapadásokat okozó adhéziók nem engedik tágulni, rugalmasítani a fitymát. Ha egy mód van rá, a fitymát mielőbb fel kell oldani, természetesen nem erőszakkal, hanem humánusabb módszerrel... erre egy mód le7 az meleg ülőfürdőt/előáztatást követő fokozatos nyújtás is, de NEM MINDEN ESETBEN!
Üdv: EE
A körülmetélt pénisz az, ami kisebb, mert pont a metéléstől lesz "visszafogva" a növekedés. Egy orvos vizsgálta ezt egyszer, kb 1-3mm a különbség.
Én nem ajánlom a körülmetélést, én körülmetélt vagyok és nem nyertem vele, csak veszítettem. Vannak a szűkületre civilizált módszerek is, utána kell járni, lehetőleg nem az SZTK-rendelőben, ahol futószalagon mennek a betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!