Milyen jellegű a körülmetélésed? (mármint ha körülmetéltek)
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy merev állapotban rá tudod valamennyire húzni a megmaradt bőrt, vagy egyáltalán nem maradt annyi bőr?2013. júl. 22. 17:37
11/13 anonim válasza:
Hú, nekem gyerekkoromban volt a körülmetélés, ami szerintem a legnagyobb barbárság, amit el lehet követni egy gyerek ellen. Pont a körülmetélés stílusa a jó kérdés. Egyik oldalon egyik stílusú, mert több maradt meg a fityma belső bőréből, a másik oldalon meg a makkra van föltapadva a maradék bőr, amit nem lehet lefejteni se onnan.
Átültetéssel vagy nyújtással lehet a szakirodalom szerint ezt orvosolni, de sajnos már soha nem lesz ugyanolyan, plusz a nyújtásnál - ahogy olvastam - a bőr ugyan nyúlik, de az erek nem tudnak nyúlni. Szóval, kellemetlen helyzet, sok bajt tud okozni ez a beavatkozás :(
12/13 anonim válasza:
tény ami tény, barbárokra nem szabad bízni! de nem értem, egy ennyire rutindolgot hogy tudnak így elcseszni ...
13/13 anonim válasza:
Elég szoros, nem megy rá vissza semmikor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!