Akit körülmetéltek maradt rajta annyi bőr, hogy nehezen
rá tudja legalább húzni a makk pereméig
maszturbációnál? (elsősorban körülmetéltek
véleménye érdekel, de persze más is válaszolhat)
ne csinaltasd meg felesleges anyi megoldás van amit hat
2012. nov. 26. 17:18
Támogatom az 1 es válasz irót .
Ha nincs eüs gondod,eszedbe ne jusson.
Nem marad ott semmi metélés után .
Magadnak feleljél meg ,ne másoknak !!
2012. nov. 26. 17:22
3/12 A kérdező kommentje:
Nincs szűkületem, csak nagyon kiváncsi vagyok ennyi.
egy zold pacsi jol esne am havkivancsi vagy huzd hatra es hagyvugy nincs mutet sem fajdalom na sorry csak telorol irok egyes valaszolo
2012. nov. 26. 17:27
Sosem bocsátanád meg magadnak ezt a kíváncsiságot.
2012. nov. 26. 17:41
Változó. Attól függ mennyi bőrt távolítanak el. De igazából sokszor nincs választási lehetőség, a doki egyféle módszert ismer, aztán annyi...
2012. nov. 26. 22:57
Általában nem kívánságműsor. Ha valaki sokat "kukacoskodik" azt inkább elhajtják! Vagy rábízod magad az orvosra, vagy nem. Ha "szakértesz" vagy "jobban tudod, mint az orvos", akkor ne számíts sok jóra!
A körülmetélésnek rengeteg fajtája létezik, és az eredmény attól is függ, hogy milyen méretekkel rendelkezik a paciens és persze hogy milyen technikát alkalmaz az orvos. Ha körülmetéltek valakit, akkor az nem tudja a makkra húzni a bőrt: épp ez a lényege az egésznek!
2012. nov. 27. 17:03
Hi!
Az alábbi honlap segít eligazodni, hogy milyen "stílusban" lehet megcsonkítani egy férfit. Már a kifejezés is megalázó...
[link]
Ha mindenképpen akarsz, a minimal vagy a partial közül válassz. A többi gáz.
Üdv.
2012. nov. 27. 17:59
Szerintem mindegyik gáz. Nekem lecsonkolták az egész előbőrt és most az összes pénzemet odaadnám, ha vissza lehetne csinálni :(
2013. jan. 24. 23:03
Figyelj, nagyon halkan ideírok valamit, de más ne is figyeljen egyáltalán. Szóval felállítod; lehúzod a bőrt annyira mintha körülmetéltek volna; ilyenkor ha minden igaz valamennyi bőr fel van gyűrve a tövében; ezt a bőrt komfortosan megigazítod ; ezután rajta tartod az ujjad, a másik kezeddel meg... hát.... öhm... szóval... izé.. szóval tekersz rá egy kör szigetelőszalagot ( a "felesleges" bőrre természetesen ) . Végeredmények ezt kellene kapnod: Ugye áll a cerka, le van húzva, a felgyűrődött bőr meg egy az egybe le van ragasztva . Pontosan olyan mintha körülmetéltek volna, de csak annyi hogy van egy csík szalag körbe a szerszámon. Remélem összejön
2013. máj. 21. 23:52
Kapcsolódó kérdések: