Az baj, ha fáj a makkom mikor lehúzom róla a bőrt?
Figyelt kérdés
Mikor lehúzom a makkomról a bőrt akkor kicsit kellemetlen mikor hozzányúlok.Most nem azt mondom,hogy húúú de fáj,csak kicsit "fura". Olvastam egyéb, hasonló kérdéseket is ezzel kapcsolatban de nem nagyon találtam rá választ. Olyat olvastam,hogy "felhúzott fitymával pisilj",de én valahogy nem tudok úgy,mert a vizelet úgy jön mint a vízagyú,szét vizelek mindent.
Nem tudom mit kell csinálni...én azt hittem ez természetes,hogy még fáj,csak el kezdett érdekelni a dolog és keresgéltem. Remélem tudtok valami hasznos tanácsot adni. :)
2012. nov. 18. 22:12
1/4 anonim válasza:
A túl érzékenységtől érzed a fájdalmat .
2/4 anonim válasza:
Teljesen normális :) De minél többet kinn van a makk (és minél többet zargatod), annál jobban hozzászokik a dolgokhoz, és idővel nem fog fájni. Bár nyilván érzéketlenebb is lesz.
3/4 anonim válasza:
Próbáld hátrahúzva tartani a fitymát, hogy a makk szabadon legyen. Néhány nap (hét) után megedződik, és megszokja a fedetlenséget, és elmúlik a túlérzékenység!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2012. nov. 21. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!