Milyen jellegű a körülmetélésed? (mármint ha körülmetéltek)
Hát merev állapotba szerintem senki se tudja nagyon... azért metélés. Esetleg lankadtan vissza csúzsik rá.
Nekem teljes van vagyis lankadtan sincs rajta 1 deka bőr sem.
Üdv: Karim
Mereven egyáltalán nem lehet visszahúzni, lankadtan is csak a makk 1/5-ig ,egy vissza.
De miért kérded?
A vágás a makktól kb 3centire van.
2.válaszolónak:
Az nagyon durva, hogy 3 cm a makk alatt. Az Amerikai stílusú körülmetélés is csak 1,5-2 cm.
És hogy miért kérdezem:
Mert irigylem hogy titeket ilyen jól körülmetéltek, nekem még merev állapotba is rá lehet húzni félig. Semmelweis Egyetemen csináltattam csak úgy esztétikai okokból, de sajnos maradt egy csomó bőr. Irigylem azokat akiknek ilyen jól megcsinálták a körülmetélését.
Nektek hány évesen, és milyen okból csinálták??
Második vagyok. Nekem 39 évesen fitymaszűkület miatt csinálták. Lehet, hogy csak 2cm vagy 1,5 nem mértem csak tippeltem. A makk hossza visszafelé.
Ha nagyon erőltetem nekem is vissza megy, de ha nem nyúlok hozzá akkor ahogy írtam úgy viselkedik, szex közben is. Ami a lényeg!
Nekem nagyon bejött!!!!
Ha fiam lenne, Én ragaszkodnék hozzá, hogy még gyerekként megcsinálják neki. Mivel Én tudom milyen rossz felnőtt ként átesni rajta. Illetve a hajlam örökölhető, vagyis ha az apukának volt ilyen problémája akkor a kisfiának is nagy valószínűséggel lesz.
Nem tenném kötelezővé soha, de minden kisfiús szülőnek fel kellene hívni a figyelmét rá. Nem lenne annyi kérdés itt sem a fitymaszűkülettel kapcsolatban.
Tiniknek külön probléma még a szégyellőségüket legyőzni. Inkább szenvednek, mint elmenjenek orvoshoz.
Akkor jó a körülmetélés, ha alapállapotban is teljesen szabadon van a makk, azaz a makk alatti árok is fedetlen. Ekkor érvényesülnek igazából a körülmetélés előnyei. Ha a makk félig fedett, akkor az csak részleges körülmetélés. Egyébként nagyon sok féle módon csinálják, az orvostól és a technikától függ, hogy hova helyezi a vágást, mennyi marad a fityma belső részéből, illetve, hogy eltávolítja-e a fitymaféket vagy sem.
Ha felnőtt korban csináltatod meg, akkor sokkal inkább meg lehet határozni, hogy milyen "stílust" szeretnél.
3-as:
nekem is amerikai style és kb 3 centi és merev állapotban kb a cerka felén van csak bőr, de term ráhúzni semennyire s elehet alapból se, nagyon messze van attól.
de nekem azt mondták, ez a rendes körülmetélés, azokat én se értem, ahol félig rálóg meg nincs elvágva a fék meg ilyenek. viszont tudok olyanról, akinek utólag még volt korrekciója mert feszesebbre akarta, szal nincs elveszve a dolog ...
"Tiniknek külön probléma még a szégyellőségüket legyőzni. Inkább szenvednek, mint elmenjenek orvoshoz."
hát ez az 4-es!
sajnos nálunk ez nem rutinszerűen megy, hanem baromi nehezen szánják rá magukat azok is akiknek aztán orvosi szempontból is igen ajánlott, sőt egyszerűen kötelező. ismerek olyan srácot aki 24 éves és ugyan panaszkodik h se sexelni nem tud se semmit és még fáj is neki de mégse akarja metéltetni magát ... na ezmár a no comment kategória de szal van ilyen. ha nálunk is eleve kiskorban ezt megcsinálnák, tényleg rengeteg problémát előznének meg vele
Közepes és szoros. Nem marad rajta egy kicsi bőr sehogy sem.
Shalom
Dávid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!