Szeretnék segitséget kérni .19 éves vagyok.10 éve körülmetéltek. és mit tegyek?
Nem hiszem hogy lenne esélyed a bőrgyógyásznál a megoldásra .Nem akarok személyeskedni a válasz írókkal,mert a moderátor már megrótt érte,de itt nem a helyesírást kell értékelni,hanem válaszra válaszolni .
Akinek nem inge ne vegye magára ,de akinek az,már öltözködjön fel .
Szeva! Nézd ezt meg, és ha úgy érzed, kér segítséget!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
Szia!
A problémáddal nagyon nem vagy egyedül. Én ugyanezzel a gonddal élek :(
A foltosodás a makkon - ahogy elnézem főleg a neten, ahol arc nélkül mindenki megírja az ilyesmit, amit élőben soha nem tennénk - sok körülmetéltnek probléma. A fityma nincs ott, hogy ápoljon és eltakarjon, ránézésre meg a foltok tényleg nagyon undorítóak. Azok a nők (és férfiak is!), akik itt leírják, hogy "ez nem számít", azok persze nagyrészt élőben igenis nagyon megnéznek minket, ismerem ezt a tekintetet. Valahol jogosan érzik, hogy itt valami nem stimmel, vagy nemibetegség van stb. hiszen nem úgy néz ki, ahogy kellene, ahogy természetes.
A foltok ellen nem lehet tenni semmit, amiket lehet, az kockázatos. Több orvost végigjártam, a neten olvasható pár módszer, de ezekre nem adta áldását a doki egyszer se, egyik se. Se kenőcs, se lámpa, se egyéb módszer nem garantálja, hogy azok a foltok eltűnnek, vagy akár csak halványodnak.
Az egyetlen, amit lehet tenni, de az egykét év, a nyújtás. A bőrt sokáig kell nyújtani és a fitymához hasonló bőr lesz ott, ami újra védi a makkot, takarja. De még ez a módszer is kockázatos sajnos. Napi 10-20 perc bőrfeszítés, több, mint egy évig...
A legrosszabb, hogy csonkoláshoz mindig van partner és jófej doki, de egy helyreállításban az ember természetesen tök egyedül marad.
Kérdező, légy erős, ezt nem lehet rendesen megoldani. Sok orvosnál jártam ezzel a dologgal, sok pénzt elköltöttem erre. Sajnos nem jutottam előbbre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!