Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szeretnék segitséget kérni...

Szeretnék segitséget kérni .19 éves vagyok.10 éve körülmetéltek. és mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok ,érdeklődni szeretnék.19 éves vagyok.10 éve körül metéltek,de itt az ideje már hogy sexeljek, de eddik nem mertem csak este,sötétbe, a himvesszőm végén a makkomon oldalt tetején össze vissza , tisztára ojan mint ha koszos lenne, de nem az mert rendesen tisztálkodom meg minden de teli van folttal,mért van ez igy és mit tehetek ellene, katonasághoz mikor mentem kivizsgálásra,a doki meg nézte igaz rohatt vén ember volt a hüjje azt monta nekem huzzam rá a bürt marha mikor körülmetélt vagyok tuttok nekem tanácsolni valamit, amivel kenegethetném,v ásztatnám mit tegyek vele??igy nem mernék eggy nő elébe sem oda állni,hogy teli vagyok foltokkal.esetleg valakit urulógust magán dokit, aki tudna segiteni????SEGITSETEK..............
2012. dec. 14. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
És írni miért nem tudsz?
2012. dec. 14. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Kérsz idópontot bőrgyógyászhoz, ő pedig megmondja, hogy van-e vele baj, vagy csak te túlzod el. Ha van valami baj, akkor megoldást is mond rá. És nem ártana szabadidődben a helyesírást gyakorolni. ::)
2012. dec. 14. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
29%

Nem hiszem hogy lenne esélyed a bőrgyógyásznál a megoldásra .Nem akarok személyeskedni a válasz írókkal,mert a moderátor már megrótt érte,de itt nem a helyesírást kell értékelni,hanem válaszra válaszolni .

Akinek nem inge ne vegye magára ,de akinek az,már öltözködjön fel .

2012. dec. 14. 16:54
 4/7 anonim válasza:
Tudod a Pasik himveszöje nem ugyanugy nézz ki. Más és más.
2012. dec. 15. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Szeva! Nézd ezt meg, és ha úgy érzed, kér segítséget!

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

2012. dec. 17. 02:21
 6/7 anonim ***** válasza:
*kérj
2012. dec. 19. 03:10
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

A problémáddal nagyon nem vagy egyedül. Én ugyanezzel a gonddal élek :(

A foltosodás a makkon - ahogy elnézem főleg a neten, ahol arc nélkül mindenki megírja az ilyesmit, amit élőben soha nem tennénk - sok körülmetéltnek probléma. A fityma nincs ott, hogy ápoljon és eltakarjon, ránézésre meg a foltok tényleg nagyon undorítóak. Azok a nők (és férfiak is!), akik itt leírják, hogy "ez nem számít", azok persze nagyrészt élőben igenis nagyon megnéznek minket, ismerem ezt a tekintetet. Valahol jogosan érzik, hogy itt valami nem stimmel, vagy nemibetegség van stb. hiszen nem úgy néz ki, ahogy kellene, ahogy természetes.

A foltok ellen nem lehet tenni semmit, amiket lehet, az kockázatos. Több orvost végigjártam, a neten olvasható pár módszer, de ezekre nem adta áldását a doki egyszer se, egyik se. Se kenőcs, se lámpa, se egyéb módszer nem garantálja, hogy azok a foltok eltűnnek, vagy akár csak halványodnak.

Az egyetlen, amit lehet tenni, de az egykét év, a nyújtás. A bőrt sokáig kell nyújtani és a fitymához hasonló bőr lesz ott, ami újra védi a makkot, takarja. De még ez a módszer is kockázatos sajnos. Napi 10-20 perc bőrfeszítés, több, mint egy évig...

A legrosszabb, hogy csonkoláshoz mindig van partner és jófej doki, de egy helyreállításban az ember természetesen tök egyedül marad.

Kérdező, légy erős, ezt nem lehet rendesen megoldani. Sok orvosnál jártam ezzel a dologgal, sok pénzt elköltöttem erre. Sajnos nem jutottam előbbre :(

2012. dec. 28. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!