Szúrás a herében, férfiak segítségét kérem?
Figyelt kérdés
Jó egy éve van egy olyan panaszom,hogy egy tompa szúró fájdalmat érzek olykor a herezacskómba.
Nem tudom levetíteni egyikre se, csak azt tudom mondani hogy onnan jön.
A méretük ugyanakkora és semmilyen elváltozást nem veszek észre rajtuk. Mostanában figyeltem fel jobban inkább az egész jelenségre.. és döbbentem arra, ez nem biztos annyira hogy normális..
Elég sok szűk nadrágot hordok, nem tudom ez is közre játszhat-e?
Bármilyen tanácsot szívesen veszek, remélem nem hererák?
22/F.
2012. okt. 27. 02:59
1/6 anonim válasza:
Először is zuhanyzás után óvatosan és jól tapogasd át a heréket és a zacskót is. Ha a herékben észre veszel valami golyószerűt, vagy azt hogy a heréid kemények akkor azonnal fordulj orvoshoz. Ha a here mellett tapintasz ki valamit az minden bizonnyal a mellékhere lesz, de lehet mellék here cysta is ettől nem kell megijedni nem okoz semmiféle gondot csak akkor ha megnő vagy fájdalmat okoz. Az is lehet hogy idegi alapon van ez a fájdalom lehet hogy csak beképzeled.Én a helyedben elmennék orvoshoz nem kell szégyenkezni pár perc az egész és akkor meg tudod hogy mi a baj. 18/F
2/6 anonim válasza:
Szerintem is menj orvoshoz. Komolyabb bajt előzhetsz meg.
3/6 anonim válasza:
Míg azon vacilálsz, hogy elmenj-e orvoshoz miért nem próbálod ki, hogy a szűk nacikat elrakod jó mélyre a szekrénybe és megpróbálsz egy ideig lazább cuccba járni? Lehet megoldódna magától is. Ha nem akkor tényleg irány az orvos.
4/6 A kérdező kommentje:
Elvoltam orvosnál, nagy nehezen megvizsgáltak.. december 20.ára kaptam időpontot ultrahangra.. normálisak?
Mi tévő legyek.. addig beleörülök..
2012. okt. 31. 15:26
5/6 anonim válasza:
Sok csira. Szerintem lágyéksérv ami kisugárzik a herékbe. A szűk cuccoktól nem fájhat, csak inpotens leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!