Körülmetéltek, levettem a kötést és befordult a seb a makkba, mit lenne a legcélszerűbb most tenni vele?
Figyelt kérdés
Tegnap körülmetéltek (elméletileg teljes, de a dok megnézte vissza megy -e a bőr egy picit és igen [műtét végénél], nincs kötés cserélgetés, 2 hét múlva kell visszamennem. Szóval hogy rendesen tudjam áztatni a mai nap végén az áztatás után úgy döntöttem leszedem a kötést, ne csorogjon rá vizelet, meg, hogy lássam mi van, de sehol se bukkant fel a seb. Befordult, most rögtön próbáljam kihúzni/felhúzni belőle? Vagy várjak vele hátha a duzzanat leapadásánál vagy holnap már kijön a seb? Rosszul tettem, hogy már levettem a kötést, de így viszont lehet nem jött volna ki a metszés helye és elméletileg a sebet meg nem éri a kamillás áztatás, vagy így is jó?2012. szept. 25. 21:22
1/9 A kérdező kommentje:
Kor: 18, fitymaszűkület miatt mielőtt valaki megkérdezi.
2012. szept. 25. 21:23
2/9 anonim válasza:
Ha úgy döntöttél, akkor mi mit tudunk tenni?
3/9 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz, hoyg tegye rendbe. Ha azt mondták, hogy ne szedd le a kötést, akkor értelmesebb lett volna tartani magad ehhez.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem mondták.
2012. szept. 25. 21:26
5/9 anonim válasza:
Másfél hete műtöttek, kamillázni nekem azt mondták, lógassam 1 pohár kamillateába, és húzzam hátra a bőrt, nekem is ugyanilyen , befordul a seb. Húzd hátra a bőrt és úgy lógasd majd kamillateába :D.
Duzzanat még kb 1 hétig meglesz :D.
16/f
6/9 A kérdező kommentje:
Fúhh, köszi, lógattam pohárba eddig én is csak kötéssel rajta. Egyébként te a kötést mikor vetted le?
2012. szept. 25. 21:30
7/9 anonim válasza:
Nem kell ezen rendbetenni szerintem semmit. Nekem még 1 hét után is vérzett és doki is látta :D. Alapjáraton felcsúszik a bőr a makk pereméig :D. De ha nagyon aggódsz felhívhatod a dokit :D.
Előző voltam
8/9 anonim válasza:
Én pár napja, akkor esett ki pár varrat ami zavart, mostmár szabadon mászkálok, hozzászoktam, nem furcsa :D. És nekem doki azt mondta, hogy hordjam felfele , úgy lemegy a daganat. Kötéssel én csak akkor lógattam bele mikor beleragadt .
9/9 A kérdező kommentje:
Értem :D Köszi a segítséget!
2012. szept. 25. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!