Tegnap körülmetéltek! Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
csak részleges metélés volt. azt mondták, hogy kamilla teát használjak. De mégis hogyan? lógassam bele a micsodámat a teába? vagy csak egy vattát áztassak a teába és nyomogassam oda?
valami más egyéb jótanács van?
2011. nov. 9. 05:38
1/9 anonim válasza:
Nem kell belelógatnod. Elég, ha vattával csinálod. Esetleg a wc felett a vattából rácsurgatod többször is, ha fájna a törölgetés.
2/9 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm. és esetleg valami mást kell még csinálni? doki nem sok mindent mondott. esetleg bepanthennel ne kenegessem? vagy az nem jó erre?
2011. nov. 9. 08:10
3/9 anonim válasza:
De be lehet kenni Bephantennel. Ártani nem ártasz vele, hámképződést segíti elő. Vagy még a Tetran kenőcs is jó, ez gyulladáscsökkentő is. Egy tipp arra, ha nem akarod, hogy az alsód kenőcsös legyen, steril gézlapot tehetsz oda. Beleragadni nem fog, mert a kenőcsök mindegyike zsíros állagú. Csak arra figyelj oda, hogy a kenőcsöt mindig jól mosd le. Szerintem napi két alkalom elég bekenni, reggel és este. Mielőbbi jobbulást.
4/9 anonim válasza:
Én csak kamilla teát használtam. Az a lényeg, hogy a sebet és a környékét azzal tisztítsd. A teától a seb lepuhul így nem húzza a környező bőrt illetve a varratok környékét áztasd vele, mert ha bekeményedik akkor nagyon fáj. Első egy-két nap háromszor ha teheted, de később elég reggel és este. Ha a varratok kiestek utána már nem szükséges.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi.
és mikor zuhanyozhatok le? a makkomra rászáradt a vér de az orvos azt mondta, hogy víz ne érje most szóval csak a kamillateával tudom nagyából leszedni.
a másik meg az hogy két napja műtöttek de még mindig bevan dagadva a fityma. ez mikor múlik el?
2011. nov. 10. 08:16
6/9 anonim válasza:
Engem 5 napja műtöttek,iszonyatmód be van dagadva. Nekem is részletes.
8/9 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam. azt hittem baj, hogy még mindig nem megy le...
jobbulást neked.
2011. nov. 10. 10:55
9/9 anonim válasza:
Kb egy hét amíg le megy a duzzanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!