Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet gyorsan megfázni?

Hogyan lehet gyorsan megfázni?

Figyelt kérdés

1 hetes megfázást, hogyan lehetne intézni? 3 liter hideg vizet megittam, 2 órát álltam az erkélyen boxerba... + ITTAM k*rva hideg tejet+vizet, de mégcsak betaknyosodtam,:(

ötletek tippeket várok, köszi :D

2009. okt. 16. 15:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

A 16:12 -es egyenesen azt ecsetelte, hogyan legyél Öngyilkos.

Nézd, ha ezeknek a tippeknek felülsz, akkor már jobb ha most közlöd szüleiddel, milyen színű legyen a korporsód!

Amúgy meg nagy hülye vagy barátom.

2009. okt. 16. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:
régebben én is próbálkoztam hasonlókkal azóta inkább nem, nem éri meg. Nekem az vált be h télen elmentem este focizni (rövidgatya+póló) persze jó kis szél kíséretében,hát nekem ez bejött, aznap éjjel vagy 5x okádtam,másnap meg semmire nem voltam használható, bár 3 nap múlva már semmi bajom nem volt és az 1 hét szabi is megvolt, de nem ér annyit:)
2009. okt. 16. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Érdekes dolog ez. 14 éves koromban elkaptam a kanyarót, és a bnőm el akarta kapni. Mondta, hogy köpjek a szájába, bele is köptem:):)DE NEM KAPTA EL KÉPZELD.
2009. okt. 16. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:
biztos erős volt az immunrendszere :)
2009. okt. 16. 21:43
 15/18 anonim válasza:
megfázásra nincs ötletem,de pár napos betegségre van!pl.egyél meg egy csomag szőlőcukrot.nekem bevált,és meg is betegedtem;-)megfázásra ugyanazaz,mint a többieké.menj ki boxerba pár percre,igyál hideg vizet,a fagyasztóba hajolj bele pár percig,vizezd be a hajad,menj ki hidegre.
2010. nov. 23. 19:27
 16/18 anonim válasza:
100%
megfázásr én se tudok, de pl: hétfő reggel menny be a wc-re és ülj ott 5-10 percet. kijössz, megmondod anyádnak hogy megy a hasad és min 1 nap, de ha olyan az orvos kiírhat 1 hétre is. nekem ez vált be.
2010. dec. 10. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem mai kérdés de ideírom,a hidegtől nem fogsz megfázni,a vírustól fázol meg,meg a bacilusoktól!
2018. jan. 20. 19:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Meg a kimerültségtől.

Ne aludj 2 napig és tuti összeszedsz valamit.

2018. jan. 25. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!