Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet gyorsan megfázni?

Hogyan lehet gyorsan megfázni?

Figyelt kérdés

1 hetes megfázást, hogyan lehetne intézni? 3 liter hideg vizet megittam, 2 órát álltam az erkélyen boxerba... + ITTAM k*rva hideg tejet+vizet, de mégcsak betaknyosodtam,:(

ötletek tippeket várok, köszi :D

2009. okt. 16. 15:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Van fagyasztóládátok? Feküdj be vizesen:):)DDD
2009. okt. 16. 15:51
 2/18 anonim válasza:
91%
Miért akarsz beteg lenni? ebben az időszakban bármit elkaphatsz és az nem biztos, hogy csak a megfázás lesz-.- de ha nagyon nagy szükséged van egy kiadós megfázásra tudom ajánlani vizes ruhát (fürdés után nem törülközöl meg hanem csak magadra kapod a cuccost és úgy mész ki) kimész a hidegbe de az viszont tüdő gyuszival is jár, na meg még egyéb bajjal-.-
2009. okt. 16. 16:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
vizes pulcsiban ülj ki három órára egy parkba!
2009. okt. 16. 16:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
+ éjszaka hatékonyabb
2009. okt. 16. 16:03
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
fussál hidegben (este) lengén felöltözve, miután kiizzadtál odabent.
2009. okt. 16. 16:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy jó taknyos embert, azt kérd meg, hogy tüsszentsen egy jó nagyot a képedbe! Tuti beválik!
2009. okt. 16. 16:10
 7/18 anonim válasza:
Miért akarsz beteg lenni?Am menj olyanhoz aki beteg,tölts vele pár órát,hátha cseppfertőzéssel rádragad,ha annyira szeretnéd:S
2009. okt. 16. 16:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

jajj:D régen énis mindig megakartam fázni de én valahogy mindig elértem hogy megbetegedjek:D

Szerintem csavard be magad egy vizes törölközőbe csak úgy boxerba és úgy menny ki a szélbe vagy ha esik az eső akkor mégjobb!Közbe iszogathatsz jégkockás vizet. Az is sokat segít ha mindig vizes a halyad. És kinnvagy egy 10-20-25percig akkor szerintem biztos megfázol.

Vagy ha közbe nemakarsz annyira fázni akkor rúgjál be mint egy állat és úgy feküdj ki vizesen a teraszra boxerba. Vagy részegen aludj kinn az esőben. :D

Állítólag a lázat meg elő lehet idézni 1-2 liter meleg sósvízzel csakhát mikor énmég annó ezzel szórakoztam akkor sose volt nagyon gusztusom meginni. Volt mikor sikerült de egyszer össze is hánytam magam.

Mondták sokan hogyha krétát eszek akkor is belázasodhatok.

Ez egy kamu mert én egyszer 3 táblakrétát megettem a suliba és semmi bajom nemlett tőle csak nagyon szomjas lettem tőle aztán ennyi.

Na mindegy:D Peace Ui:jó megfázást:D

2009. okt. 16. 16:12
 9/18 A kérdező kommentje:

köszi a tippeket, az utolsó válaszolónak végképp...

kréta zabálást én is toltam már párszor, de nem akarom mert káros az egészségre.

este ha zuhanyzom, nem törölközöm meg

hideg vízbe zuhanyzom + kimeek erkélyre utána vizesen, remélem minden jól megy, és valami csinos kis bacit összekapok...

amúgy azért akarok megfázni, mert ez a hét k*rva nehéz a suliba... és hát még 1 hét őszi szünetig. Így az őszi szünet is hosszabb lesz :D

köszi a válaszokat!

2009. okt. 16. 16:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

hát ez jó :D már nekem is megfordult egy párszor a fejemben, hogy valahogy meg kéne csinálnom egy jó kis megfázást..de szerintem inkább ne játssz ezzel. Főleg az ilyen vizes ruhás 3 óráig kint a hideg éjszakában dologgal..nagyon durva tüdőgyulladást szedhetsz össze, és más bajod is lehet. Ha annyira meg akarsz betegedni, akkor inkább látogasd meg az influenzás barátodat és ölelgesd meg puszilgasd meg jól :D

vagy...ez egy másik megoldás...ami egyszer bejött nekem :P hogy ha már náthás vagy, akkor végülis minimálisan beteg vagy, elmész az orvoshoz, hogy éjjel belázasodtál, meg ugye folyik taknyodnyálad, az én orvosom kiírt 1 hétre :D báár, ez orvosfüggő, az én orvosom már elég öreg és szenilis..:D

2009. okt. 16. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!