Túl gyorsan elmegyek . Most mi lesz?
nagyon gyorsan elélvezek maszturbálás közbe.ez ellen mit lehet tenni?amúgy szerintem már annyit maszturbáltam ,hogy
tiszta vörös lett a makkom és fáj.körülötte pedig fehér pöttyök:( ezek miatt nem merek lefeküdni 1etlen csajjal sem.
és szex közben nem fogok elmenni gyorsan? ott lassabb a tempó..
A vörösödés, és a pöttyök nem attól alakultak ki, hogy sokat maszturbáltál, hanem azt jelenti, hogy nem volt tiszta a kezed miközben csináltad, és elkaptál egy jó kis fertőzést!
Vegyél Canestent gyógyszertárban, és kenegesd vele rendszeresen-ha nem múlik pár héten belül, akkor doki!
1-maszturbálj kevesebbet,erre is rá lehet szokni
2-ha nem akarsz hamar elmenni,akkor állj meg egy kicsit,vagy szorítsd meg korben a makkod alatt,az késlelteti
3-Én a pöttyeidet megmutatnám egy háziorvosnak,oda könnyebben bejutsz,mint egy szakrendelésre
15 éves vagyok...
hát megpróbálom...
okosan is lehet maszturbálni. Ne gyors legyen, hanem lassú, "minőségi". Ha közel vagy, tarts szünetet, aztán folytasd, húzd az időt. Így nem lesz gondod, amikor majd "élesben", nővel akciózol.
A pöttyeidet pedig kezeld canestennel, ha egy hét alatt nem múlik el, irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!