Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyorsan hogy lehet megfázni?

Gyorsan hogy lehet megfázni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy így nyáron, hogy lehet megfázni gyorsan (pár nap alatt)

Tapasztalatokat, tényleges megoldásokat keresek.

2010. júl. 11. 01:01
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Jéghideg vízzel fürödj le, majd ülj ki az udvarba, ablakba csurom vizesen 15-20 percre (lehetőleg jó nagy szélben) És garatnált a megfázás! Egyébként ha csak lázat akarsz, ehetsz fogkrémet, vagy nyers krumplit. :)
2010. júl. 11. 01:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nyers krumplit? Én tucatszámra eszem a nyers krumplikat és semmi bajom tőle. Még csak a hasam sem fáj.
2010. júl. 11. 01:15
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Vírusos megbetegedést, hogy kapsz el úgy ha kimész hidegbe?

Kamuzd azt, h megy a hasad és kész!

2010. júl. 11. 02:08
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Álljál elé egy ki nem tisztított légkondi elé legalább negyed óráig olyan klassz tüdő, mellhártya homlok, arcüreg gyulladást kapsz, hogy két hétig sem hevered ki. Én ilyet nem kívántam magamnak, mégis megtörtént. Piszkosul szenvedtem. Te aberált hülye, nemnormális vagy, kívánjál csak magadnak betegséget, majd csak bekövetkezik!
2010. júl. 11. 02:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenéért eszed tucatszámra a nyers krumplit? :D
2010. júl. 11. 02:36
 6/9 A kérdező kommentje:

02:09

aberrált*

nem normális*

Ha már válaszra vetemedsz, tanulj meg írni, drága barátom.

2010. júl. 11. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyébként most komolyan, miért szeretnél megfázni? Csak kíváncsiságból kérdezem.

Ha én meg akarnék fázni, vizes pólóban lemennék a pincébe kb. fél órára. Ha mezítláb vagy, az még tutibb.

2010. júl. 12. 09:48
 8/9 A kérdező kommentje:
mert mennem kéne két hétre el a f.szba, itt kellene hagyni a szerelmemet, és nem akarok menni.
2010. júl. 12. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Megfázás = vírusos megbetegedés... Nem hinném, hogy pont a hőmérsékletnek van köze hozzá... ha mégis, akkor max. 18-ra rakott klímájú helyre menni a 40 fokról, és jeges italt inni, de az viszont a torokra már mégiscsak veszélyes...mert torokgyuszit viszont állítólag nagyon jól lehet úgy kapni
2010. júl. 14. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!