Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyibe kerül a körülmetélés...

Mennyibe kerül a körülmetélés magánklinikán?

Figyelt kérdés
Nézegettem oldalakat a legtöbbre nem volt kiírva. Félek az SZTK-s urulógusoktól.De viszont 100 ezrem sinsc így 18 évesen... Pest környékén lakom , valaki valami normális nem hentes orvost?
2013. máj. 29. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
19%

Meg vagy te őrűlve,má bocs ! Azt gondolod külömebb dolgokban lesz részed . Legfeljebb gagyiznak egy kicsit

a pénz miatt .Ott is úgy vág a szike,mint a TB műtéten.

Én már sok fiúval beszélgettem,milyen volt egy műtét magánban és TB sen.Egy sem volt elszállva a magánrendeléstől,viszont a TB sek nem panaszkodtak semmire

Persze ha van plusz pénzed,aminek akár csak egy részétől

is szinte körbe ugrálnának a TB betegként.

2013. máj. 29. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
31%
minek akarod körülmetéltetni magad? kicsit már késő, ezt csecsemőkorban szokták elvégezni./7 napos korban/
2013. jún. 2. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Soha semmi sem késő.SzTK ban is vannak ügyes orvosok.

Magán klinikán minimum egy százas lehet,de azt hiszem alá is becsültem.Egy fék átvágása 50 e.Ne ess hasra a "klinika "

megnevezéstől

1 voltam

2013. jún. 3. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!