Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pár nap múlva körül fognak...

Pár nap múlva körül fognak metélni. Mire számíthatok az első napokban?

Figyelt kérdés
Boxerban vagy fecskében érdemes távozni a kórházból? Mármint hogy szoros alsót hordjak inkább? És biztosan hazaengednek majd a műtét napján, vagy lehet, hogy bent fognak tartani? Olyanok írjanak, akik már átestek ezen a műtéten. Tényleg fájdalmas a műtét? Egy barátom szerint már most érdemes elkezdeni a kamillás fürdetést, mert az nem árt azt mondja. Szerintetek se? Bármilyen segítő hozzászólást szívesen olvasok. :) Am 21 vagyok.

2013. ápr. 29. 19:20
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Egyébként ma voltam EKG-n meg vettek vért is gondolom az érzéstelenítő végett. Tök fura, hogy egyáltalán nem félek a műtéttől, pedig jól tudom mi fog történni.
2013. ápr. 29. 19:30
 2/18 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is volt pár évvel ezelőt.

Én a műtét után úgy ébredtem h egy hatalmas géz darabbal rögzítették amit másnap vehetem le. Aznap hazamehettem de feküdnöm kellet. Mondták h mennyire fog fájni meg legyen fájdalomcsillapító meg minden szar...De én semmit nem éreztem szerencsére :D Egyedül a vizelés volt rossz első nap :S Műtét előtt pedig kaptam nyugtatot amitől szartam az egész műtétre xD

Am nálam úgy volt h altatás után 2-3 óra után innom kelett valami narancslét és nem hánytam ki szóval hazamehettem.

2013. ápr. 29. 19:38
 3/18 anonim ***** válasza:
20%

A műtét napján senkit nem engednek haza .Megfigyelés miatt bent tartanak .Semmit ne csinál előzően .Én egy szorosabb alsót javasolnák .Amit ajánlanék még,fertőtlenitőt sprét.

Amit a kórházakban is használnak.Előbb gyógyul a seb,nem gyullad be .Igaz össze kell a fogakat szoritani ekkor.

De pár perc múlva nagyon megkönnyebbülsz .Ez sem rosszabb,minta aki csupaszra borotválja magát,és fertőtleniti utána .

2013. ápr. 29. 21:36
 4/18 anonim ***** válasza:
67%
Az első hozzászóló nagyon jól leírta! Nekem is dettó így történt. Inkább szoros alsóneműt ajánlom amíg meggyógyul, amiben nem mozog. Kamillás fürdetés a varratok miatt kell. Ne keményedjenek meg. Na az fájdalmas mikor mindenbe beleakad.
2013. ápr. 29. 23:10
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) Én eddig abban a hitben éltem, hogy ok nélkül senkit sem tartanak bent és olvastam is valakinél, hogy a műtét napján már simán hazaengedték. Ez nagyon jó lenne nekem is. :) Am ti megfigyeltétek, hogy milyen eszközt használtak a körülmetéléseteknél? Mert tegnap utánanéztem, és többfélét is találtam, mint pl. a Mogen Clamp, vagy a harangos-pajzsos eszközök. És még az érdekelne, hogy tényleg előre be fogják rajzolni a vágás helyét valami ceruzával?
2013. ápr. 30. 07:47
 6/18 anonim ***** válasza:
80%

Ezeket az orvostól kérdezd tán meg műtét előtt.

De amúgy miért és mikor metél(né)nek? Mi indokolja ezt?

2013. ápr. 30. 14:06
 7/18 A kérdező kommentje:
Relatív fitymaszűkületem van, ezért fognak körülmetélni. Azért csak most 21 évesen vettem rá magam, mert eddig nem volt lelkierőm a műtéthez. Igazából beszélni se mertem a problémámról senkinek, hát még elmenni és mutogatni egy urológusnak. Így utólag már látom, hogy mekkora hülye voltam, hogy szégyelltem. Dehát jobb később, mint soha ugyebár. :) Egyébként szerettem volna a műtétemet titokban tartani, de ezt sajnos csírájában elfolytja a rendszer, mely szerint köteles vagyok 2 tanút magammal vinni a kórházba és előttük aláírni a beleegyező nyilatkozatot.
2013. máj. 4. 19:42
 8/18 anonim ***** válasza:
32%

De mikor metél(né)nek? És miért teljesen?

És mi ez a két tanús hülyeség? Engem amikor műtöttek nem kellett két tanu, pedig 18 felett voltam akkor már!

2013. máj. 5. 06:49
 9/18 anonim ***** válasza:
40%
Mi van ? Két tanút ? Házasságkötés ez ? Nevetséges, éne akkor már elmennék valami magán dokihoz aki ugyan pénzért, de legalább diszkréten kezeli az ügyet. Két tanú... pfff
2013. máj. 5. 08:08
 10/18 A kérdező kommentje:
Jövő kedden fognak műteni. Azért teljesen, mert súlyos a szűkületem, és mert volt már egy parafimózisom, vagy minek hívják, amikor megakad a makk pereme alatt fityma. Bár pár perc alatt vissza tudtam húzni a makkra, de soha az életben nem akarom újra átélni azt, amit akkor. Ezért lesz teljes körülmetélés. Amúgy azért kell két tanú előtt aláírni a beleegyező nyilatkozatot, hogy a kórház tudja bizonyítani: nem ők erőszakolták rám a műtétet, hanem én akartam. Emígyen néz ki az indoklás. Egyébként én is csodálkoztam ezen.
2013. máj. 5. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!