Fitymaszűkület műtét/körülmetélés?
Sziasztok lenne egy pár kérdésem a műtéttel kapcsolatban. A válaszadóknak előre is köszönöm.
Mennyi ideig tart a gyógyulás?
Mennyi idő után lehet újra szexelni?
Lesznek-e vele még problémák?
Normális hogy fáj?
Ha igen mennyi ideig fáj?
Am nem nekem volt műtétem hanem a barátomnak
?
Kb. 3-4 hét alatt gyógyul felnőtt korban, utána elvileg lehet már szexelni.
Problémák csak akkor leszenek utána, ha valamit elrontott a doktor, de vissza kell menni hozzá bármi ilyen lenne és megoldja.
A műtét után 4-5 napig fájdalomcsillapító szedése javasolt, mert tud fájni, de ez egyén függő.
Ha teljes körülmetélés van, akkor valóban nem fog a NEMLÉTEZŐ fityma visszaszűkülni, mégis így veszíti az ember a legtöbbet. Én is így jártam, teljes körülmetélés, gyerekkorban.... aztán felnőttként meg most szenvedek vele. Makkra tapadó bőrdarabok, ronda makk, feszülés, stb stb
Most megyek bőrpótlásra, hogy legyen ott előbőr, elég drága lesz.... szóval szerintem a teljes körülmetélés - hacsak valaki nem hiszi el tényleg, hogy a teremtő elvárja, hogy a művét csonkítsák - kerülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!