Berepedezett, száraz fityma?
Néhány hete apró, de annál fájdalmasabb repedések jelentek meg a fitymámon, a bőr szárazabb lett és a fityma beszűkült, merevedéskor csak nehezen tudtam teljesen hátrahúzni. Pár napig testápolóval kentem, megszűnt a probléma, de egy hét után most újra előjött. Szárazság, repedések, szűkület. Azt olvastam, hogy a fitymán a sebek csak hegesen gyógyulnak, azaz később újra felszakadhatnak, ezért körülmetélés javasolt. Volt már valaki hasonló helyzetben, vagy emiatt műtéten esett át?
A neten egyébként egy neves urológus (dr. Fekete F.) bőszen hangoztatja a videóiban, mennyire nem fájdalmas a műtét. Ehhez képest elég sok helyen olvasni hetekig tartó fájdalmas gyógyulásról, komplikációkról, hanyag módon elvégzett műtétekről.
Hanyag munkát még magánban is végeznek.Ha nincs meg a kellő gyakorlat,hozzáértés bizony nagyon eltudják fuserálni .Nem egy ilyen esetről olvastam már itt.
Fekete dr jól monja,hogy a műtét nem fájdalmas.Tökéletesen igaza van,hisz csak 1 kellemetlen szúrit lehet érezni,amit
a fityma elejébe szúrnak.A többit már nem ,hisz már hat is
az érzéstelenitő. De arról már nem szól a fáma ,hogy
az érzéstelenitő hatása elmúltával milyen fájdalmak vannak
Főleg az első hét a nagyon keserves,ezt irta szinte minden fiu,akivel beszélgettem egy ilyen műtét után .
Pár napja irt itt valaki a hanyag munkáról is .
Vannak orvosok akik csak végső estben nyúlnak a teljes
metéléshez .
Urológushoz kell menni. A műtét nem fájdalmas, max kellemetlen. A gyógyulási időszakban az első 2-3 hét igényel komolyabb odafigyelést, a szexuális életet 1.5-2 hónapig kerülni kell.
Érdemes megcsináltatni, ne félj ettől!
Ke4dves kérdező!
Az első vagyok. Igen én átestem ezen a műtéten, még kisgyerek koromban. Nem is emlékszem rá. Ne haragudj, hogy ezt írom, de a szülő felelőssége ezt a dolgot elrendezni időben. Ha nem tette, most te bánod. Sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!