Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Berepedezett, száraz fityma?

Berepedezett, száraz fityma?

Figyelt kérdés

Néhány hete apró, de annál fájdalmasabb repedések jelentek meg a fitymámon, a bőr szárazabb lett és a fityma beszűkült, merevedéskor csak nehezen tudtam teljesen hátrahúzni. Pár napig testápolóval kentem, megszűnt a probléma, de egy hét után most újra előjött. Szárazság, repedések, szűkület. Azt olvastam, hogy a fitymán a sebek csak hegesen gyógyulnak, azaz később újra felszakadhatnak, ezért körülmetélés javasolt. Volt már valaki hasonló helyzetben, vagy emiatt műtéten esett át?

A neten egyébként egy neves urológus (dr. Fekete F.) bőszen hangoztatja a videóiban, mennyire nem fájdalmas a műtét. Ehhez képest elég sok helyen olvasni hetekig tartó fájdalmas gyógyulásról, komplikációkról, hanyag módon elvégzett műtétekről.

#körülmetélés #seb #heg #fityma műtét
2013. febr. 18. 18:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Túl fogod élni, az első 2 nap nehéz, aztán az első 2 hét kellemetlen, majd az első 4 hét igényel "odafigyelést". Magától nem fog megoldódni sajnos. Érdemes a teljes fitymát eltávolítani.
2013. febr. 21. 12:24
 22/27 anonim ***** válasza:
41%

Nem érdemes az egész fitymát eltávolítani, amennyi beszűkült, heges, problémás, csak AZT a részt kell eltávolítani. Még ha a beteges fétisük miatt szenvedők itt az oldalon illetve a gyors megoldásokkal élő orvosok az SZTK-ban ezt máshogy is kommunikálják.

Ha a teljes fityma lecsonkolása után problémáid lesznek - ahogy pl nekem - akkor ugyanúgy nem fog senki elédállni és vállalni a felelősséget, se az itteni sok beteg okoska, se egyetlen orvos... vigyázni kell...

2013. febr. 21. 21:53
 23/27 anonim ***** válasza:
47%
Nem lesznek problémáid, ha betartasz minden előírást, amit a műtétet végző orvos mond. A műtétért a felelősségetaz orvos vállalja. Olyanhoz menj, aki sok ilyet csinál!
2013. febr. 22. 09:43
 24/27 anonim ***** válasza:
31%

Az én péniszem tönkretételéért az orvos amúgy NEM VÁLLALTA a felelősséget, azt azért elmondom...

És nincs az a jogász, aki segíteni tudna, tudom, mert végigjártam.

Aki meg itt más péniszét akarja a csalánba lógatni, meg darálóba tenni, az ugyanúgy nem fog felelősséget vállalni semmiért....

2013. febr. 22. 22:55
 25/27 A kérdező kommentje:
Tünetek alapján gombásodás is lehet, bár szaga/váladék nincs, a makk száraz, merev állapotban is. A gomba ellenes kenőcsöt (pl. Canesten) a makkra is lehet kenni?
2013. febr. 23. 00:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Rá lehet kenni, de hogy hatásos lesz e, az eléggé kétséges. Volt itt, aki fehérítőt kent rá, azt az se volt jó.
2013. febr. 23. 13:51
 27/27 anonim válasza:

Nos, most hogy eltelt egy év amikor még én is ezt a témát olvasgattam elmondanám, hogy egy éve már minden ok.Nekem is rendszeresen berepedezett a fityma bbőröm hiába kenegettem a köv sex után újabb fájdalom és repedezés. Felkerestem egy urológust aki a körültekintő vizsgálat után javasolta a részleges metélést.

Hát maga a műtét nem igazán fájt de az utána levő 1-2 hét az kellemetlen volt .de 5-6 hét után miután a varratok eltűntek sokkal jobb lett a cerka mint előtte. Életem legjobb döntése volt a műtét (42 evésen)

Csak bátoritlak ha hasonló bajod van. Azóta a sex is sokkal jobb és felejds el a sok baromságot amit írnak hogy milyen rossz lesz

2019. jún. 23. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!