Berepedezett, száraz fityma?
Néhány hete apró, de annál fájdalmasabb repedések jelentek meg a fitymámon, a bőr szárazabb lett és a fityma beszűkült, merevedéskor csak nehezen tudtam teljesen hátrahúzni. Pár napig testápolóval kentem, megszűnt a probléma, de egy hét után most újra előjött. Szárazság, repedések, szűkület. Azt olvastam, hogy a fitymán a sebek csak hegesen gyógyulnak, azaz később újra felszakadhatnak, ezért körülmetélés javasolt. Volt már valaki hasonló helyzetben, vagy emiatt műtéten esett át?
A neten egyébként egy neves urológus (dr. Fekete F.) bőszen hangoztatja a videóiban, mennyire nem fájdalmas a műtét. Ehhez képest elég sok helyen olvasni hetekig tartó fájdalmas gyógyulásról, komplikációkról, hanyag módon elvégzett műtétekről.
Vércukrod rendben van?????????????
Mert attól is lehet!
Tényleg érdemes megnézni a vércukorszintet...
Amúgy az egész fitymát nem kellene levágni, ha nem muszáj, nekem is nagyon rosszul sikerült a műtét és sajnos utóbb már SEMMIT vagy csak nagyon keveset lehet korrigálni.... minél többet meg kell hagyni a fitymából. Ha valami fertő van és nem cukorbaj, akkor krémekkel kell operálni szerintem, de nem mindegy, hogy melyikkel. Ha rám hallgatsz, akkor vigyázol a fitymádra, vagy annyira legalább, amennyit meg lehet tartani.... nyilván egy részleges metélés elég lenne nálad is és nem kell az egészet lecsonkolni.
Akik idejárnak és ajánlgatják a teljes körülmetélést mindenkinek, azokkal nagyon vigyázz...
Kedves előttem szóló! Ha valóban a vércukor ingadozás okozza akkor nincs választási lehetőség!!! Ez nem kívánság műsor. Vagy le rohad a farka. Már bocs a durva kifejezésért. Nem vagytok vele tisztában, minek mi a következménye, akkor ne szóljatok bele.
Ha nem az az oka akkor természetesen van választási lehetőség.
Utolsó,
Olvass kicsit figyelmesebben, nézd:
"Ha valami fertő van és nem cukorbaj, akkor krémekkel kell operálni szerintem"
Tehát, ha NEM cukorbaj...
Kedves utolsó utáni.
Én is ezt mondom, ha nem cukor okozza akkor még van remény.
De ilyen idős korban leginkább a vércukor ingadozás okozza. Akkor pedig NINCS választási lehetőség!!!!!!!!
De mivel Én már ezt végig csináltam, engedd meg hogy tapasztalatból szóljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!