Mennyibe kerülne a körülmetélés vagy a másik beavatkozás?
Az a helyzet, hogy szerintem rövid a fitymafékem és a bőrt sem tudom úgy hátrahúzni, hogy ne szorítsa a péniszemet vagy ha sikerül akkor fáj egy kicsit. Emiatt úgy érzem, hogy nem bírok teljesen erektált állapotba sem kerülni. Mi a megoldás? Vajon elég csak a fitymafék problémát orvosolni, vagy mindkettőt megoldja a körülmetélés? Mennyibe kerülne ez az egész, vagy külön-külön?
Köszönöm
Hát, ha lehet egyáltalán "jól"megcsinálni egy ilyen amputálást, vagy csonkolást, nem tudom, mi a jobb szó....
A makk fedetlenül van és ez nem jó már magában eleve. De hát a vágás is ronda meg eleve az egész. Feszül meg minden... nem normális.Az előbőrnek ott lenne a helye.
Te teljes mértékben hülye vagy.
A fitymának ha „nincs helye” akkor bizony nem lenne ott; ha evolúciós szempontból hátrányos lenne, nem lenne ott. De ott van, a test teljesen normális része, az eltávolítása pedig nem normális, max. esetenként szükséges.
A fityma az én örömforrásom lenne, ha nem lennének lelketlen és hanyag orvosok, akik lecsonkolták. A nagyobb probléma meg az olyan nők jelenléte a FÉRFIAK EGÉSZSÉGE ROVATBAN, akik nem orvosok és nem tudják, milyen az, amikor az érző idegeik legnagyobb részétől megszabadítják őket akaratukon kívül.
Nekem problémát okoz az, hogy levágták a fitymámat, szeretném, ha végre eljutni ez az üzenet azokhoz, akik azt hazudják, hogy nem létezik ember, akinek ez bármilyen gondot okozna.... létezik, igenis létezem, vagyok, élőben is meg lehet róla győződni, bármikor vállalom magamat arccal is.
"a csiklót semmiképpen nem kell levágni, az a csajok örömforrása !"
Na látjátok. Nálunk férfiaknál meg a MAKK a mi örömforrásunk. A csiklónak is van fitymája, amit a csajok masztizáskor a csiklónak dörzsölgetnek, az meg nekünk a fityma. Mindkét nemnél az érzés sokkal intenzívebb fitymával, éppen ezért nem értem, hogy miért beszél valaki arról úgy a férfiakról, mintha nekik akármijüket le lehet vágni, amíg a nőknél meg semmit? Ez most kábé olyan, mintha csajszi van csajszival, arra a többség azt tartja, hogy ízléses, meg erotikus, de ha srác van másik sráccal, arra egyesek elkezdenek fújolni, hogy az milyen gusztustalan, meg far túrók meg ilyenek, holott a csajszi sem csinál mást a másikkal, sőt, helyenként még gusztustalanabb dolgot művelnek.
Vagy... sokan el nem tudják képzelni, hogy a nők nem tudnak nemi erőszakot alkalmazni egy férfin, csak fordítva, éppen ezért, míg ha egy férfi megerőszakol egy nőt, azt sokkal felháborítóbbnak tartja a köznép, ellenben ha fordítva történik ez, hogy egy férfit erőszakol meg egy nő, arra a többség csak vállat ránt.
Ha egy férfi vagy nő ÚGY DÖNT saját befolyásmentes elhatározásából, saját felelősségének teljes tudatában, hogy meg kíván szabadulni a fitymájától, akkor tegye, de az, hogy valakinek levágják, de nem a saját döntéséből, hanem akarata ellenére, az igenis okozhat gondokat pszichés és funkcionális okokból, amint ez az előző hozzászólónál is világos, aki élőben éppen azért nem vállalja magát arccal, mert fél, és mert úgy gondolja magáról, hogy szörnyeteg, emiatt legszívesebben elbujdosna. Csak arc és név nélkül mer ő is itt írni, őt annyira megviselte ez a trauma, ami gyerekkora óta fennáll, és még mindig megbénítja az ő akaratát, hogy tegyen végre a puszta siránkozása helyett valamit azért, hogy legyen végre ismét fitymája, akár műtéti, akár manuális módon.
Szóval ezt a hülyeséget, hogy a férfit csak vagdosgassák, kínozgassák meg, míg a nőnél ugyanezt nem szabad... ezt itt és most be lehet fejezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!