Körülmetélés után?
Múlt kedden körülmetéltem fitymaszűkület miatt (több doki is mondta, hogy más választás nincs, több helyen is utánajártam direkt)
Azóta itthon vagyok.Azonban a doki kb semmire sem készített fel...Műtét után úgy nézett ki a péniszem, hogy a makk csak kicsit látszott ki a bőr alól, gondolom mert így fogta fel a varrat, hogy könnyebben gyógyuljon be a seb. Viszont ma arra ébredtem, hogy eléggé zavarta a péniszemet a boxer...Megnéztem, és a bőr már teljesen hátul volt, a makk teljesen szabadon volt elhelyezkedve. Most akkor azt jelenti, hogy kiestek a varratok, és egy lépéssel előrébb vagyok? Köszi előre is a válaszokat!
Egyetértek. Te mindenkivel csak veszekedsz, és offolsz!
Állítsd már le magad, és előbb magadon segíts, csak aztán másokon, 25%-os, de akkor sem így, ahogyan azt te csinálod!
"Itt kérdések vannak, a kérdező kérdésére és további fölmerült problémáira kell válaszolni, vagy amúgy lehet csöndben maradni. Megvan barátom?? Szerintem gyorsan szedd össze magad."
És ezt pont te mondod, aki sosem az itteni kérdésekre válaszolsz, ellenben minden topikot siratófallá alakítasz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!