Körülmetélés után?
Múlt kedden körülmetéltem fitymaszűkület miatt (több doki is mondta, hogy más választás nincs, több helyen is utánajártam direkt)
Azóta itthon vagyok.Azonban a doki kb semmire sem készített fel...Műtét után úgy nézett ki a péniszem, hogy a makk csak kicsit látszott ki a bőr alól, gondolom mert így fogta fel a varrat, hogy könnyebben gyógyuljon be a seb. Viszont ma arra ébredtem, hogy eléggé zavarta a péniszemet a boxer...Megnéztem, és a bőr már teljesen hátul volt, a makk teljesen szabadon volt elhelyezkedve. Most akkor azt jelenti, hogy kiestek a varratok, és egy lépéssel előrébb vagyok? Köszi előre is a válaszokat!
Már bocs, de te tapasztalatból beszélsz tán, vagy csak fújod a félelmeidet?
(A KM-es oldalról meg most már légy szíves szállj le, mert most nem ez a téma, és mindenki ismeri a véleményedet róla, és folyton ismétled magad. Megértjük hogy sz@r neked, én sem pártfogolom őket, de most már elég!)
Ez igen vicces, mert ha annyira nagyon ismered a hozzászólásaimat, akkor jól tudod, hogy TAPASZTALATBÓL beszélek, mert engem csonkítottak és tudom, hogy milyen az, amikor a makk ki van száradva, amikor cikkcakkos a varrás, amikor feszül a merevedéskor a bőr és emiatt fájdalom hasít bele, amikor nagyon nehéz elmenni, mert megvastagodott, kérges a makk, ami néha hámlik.
Szóval, döntsd el, hogy tájékozott vagy-e velem kapcsolatban, vagy nem, mert ez a hitelességedet eléggé megtépázza....
Mivel minden második† hozzászólásodban leírod, milyen, szerintem az oldalon mindenki tisztában van vele.
Ugyanakkor:
> hogy milyen az, amikor a makk ki van száradva, […] amikor feszül a merevedéskor a bőr és emiatt fájdalom hasít bele, amikor nagyon nehéz elmenni, mert megvastagodott, kérges a makk
Pontosan ezért mondtam, szerintem most már nem először, hogy legyél szíves szépen utánajárni annak, hogy mit lehet tenni a megmaradt bőr nyújtásával, mert SOK ember megpróbálta már, sokan sikerrel jártak, és ha már csak annyit elérsz, hogy lazább lesz a bőr, már sokkal előrébb vagy, mint most.
A korábban említett NORM szervezet arizonai vezetőjét (www.norm-phoenix.org), Rood Andersont több mint egy évtizede ismerem, és egy megbánt felnőttkori, feszes, a teljes belső fitymaoldalt eltávolító KM-ről öreg fejjel (40+ évesen kezdte) edzette vissza magát odáig, hogy lankadtan javarészt fedve van a makkja. A dolog egyáltalán nem lehetetlen, csak akarni kell. Igen, sose lesz olyan, mint az eredeti, de ezt nem is szabad elvárni.
Azzal, hogy itt rísz a dolgon se neked nem lesz jó, se nekünk‡. Tegyél végre valamit a SAJÁT és mások érdekében.
> […] amikor cikkcakkos a varrás […]
Rólam tudható, hogy bizony ha lehet az alternatívákat ajánlom a KM helyett, de ezen viszont csak egy újabb, plasztikai műtét tud segíteni, vagyis technikailag egy, a korábbi rojtos varratot kiegyenesítő, újabb KM.
— • — • —
†: És akkor még tényleg jóidulatú voltam.
‡: És akkor most leszek egyáltalán nem kedves: alapvetően bírlak, szerintem nem vagy buta, de gyakorlatilag azzal, hogy egy lemezt hajtogatsz folyton, ahelyett, hogy segítenél, valamint azzal, hogy annak ellenére, hogy folyton azt hirdeted, hogy te nem akarsz senkivel veszekedni, folyton konfliktusba keveredsz mindenkivel, azzal bizony egyáltalán nem teszel jót bármelyikünk hitelességének, megítélésének. Légy szíves nézz magadba, és oldd meg a problémáidat. Én annál többet nem tudok tenni, hogy megadom a kezdőlökést, az utat már neked kell megjárnod.
Kérdező, nekem se volt annyira száraz, évekig nem volt ilyen gond. A foltosodás se indult meg rögtön, évek alatt, lassan, alattomosan terjedt szét. Ez többekkel is előfordul, reméljük, hogy nálad ez nem lesz.
A felnőttkori csonkolások esetében nem jellemző, hogy feszülne, vagy ronda lenne a heg (bár azért bőven van ilyen is), az leginkább a gyerekkori csonkítás maradványa. Hiszen pici korban nem látni, mivé fog alakulni az a seb.
"Az üzenet küldője: Tech-es
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 18:43
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Körülmetélés után?
"Már bocs, de te tapasztalatból beszélsz tán, vagy csak fújod a félelmeidet? (A KM-es oldalról meg most már légy szíves szállj le, mert most nem ez.."
Az üzenet témája: tapasztalat
Az üzenet szövege: Fáj neked, ha szidják a körülmetélős honlapot?
Csak nem a te bizniszed is odalesz így?? Affene"
Te aztán valóban primitív, szánalmasan buta egy idió'ta vagy, 25%-os hozzászóló, hogy ilyeneket közben az előbbi #26-os hozzászóló irományára nem is reagáltál, pedig a napnál világosabb, hogy igaza van. Ráadásul azt sem veszed észre, hogy olyasvalakibe kötsz bele, akivel azonos oldalon állsz!
Te aztán nagyon vállalod magad arccal meg mindennel, ha ezt is privát üzenetben küldted el nekem, nem pedig nyíltan a fórumba!
EZ NEM FÓRUM. Olvastad legalább egyszer a szabályzatot?
Szerintem nem!
Itt kérdések vannak, a kérdező kérdésére és további fölmerült problémáira kell válaszolni, vagy amúgy lehet csöndben maradni. Megvan barátom?? Szerintem gyorsan szedd össze magad.
Ha VELEM akarsz társalogni, akkor azt privátban tedd meg. Amit meg privátban beszélünk, az meg másra nem tartozik. Fölfogod kisember?
Itt szabályok szerint kell(ene) működni, a moderátoroknak elég sok dolguk van így is, anélkül, hogy te ide beírnád a hülyeségedet, ami nem szolgálja se a nyugalmat, se a kérdezőt, se a többi érdeklődőt, aki olvassa ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!