Körülmetélés után?
Múlt kedden körülmetéltem fitymaszűkület miatt (több doki is mondta, hogy más választás nincs, több helyen is utánajártam direkt)
Azóta itthon vagyok.Azonban a doki kb semmire sem készített fel...Műtét után úgy nézett ki a péniszem, hogy a makk csak kicsit látszott ki a bőr alól, gondolom mert így fogta fel a varrat, hogy könnyebben gyógyuljon be a seb. Viszont ma arra ébredtem, hogy eléggé zavarta a péniszemet a boxer...Megnéztem, és a bőr már teljesen hátul volt, a makk teljesen szabadon volt elhelyezkedve. Most akkor azt jelenti, hogy kiestek a varratok, és egy lépéssel előrébb vagyok? Köszi előre is a válaszokat!
Na, nyugi, ne idegeljük szegény kérdezőt :)
Szerintem ha először volt bőr a makkodon, aztán nem, akkor valószínűleg laza körülmetélésről („részleges” körülmetélésről) beszélünk. Teljes KM-nél csak a kötés boríthatta volna a makkod.
Ez jó, mert így azért maradt bőr, ami védelmi, meg szexuális szempontból is hasznos.
A kérdésed, hogy kiestek-e a varratok: az nem egy-két nap, és attól hogy milyen pozícióban van a megmaradt fitymád abból nem következik az, hogy kijöttek-e a varratok :)
Mielőbbi gyógyulást kívánok (ami valóban lesz egy-két hét, hogy legalább normálisan tudj közlekedni, egy-két hónap, hogy használni is lehessen a cuccot rendesen), és sajnálom, hogy nem volt kevésbé drasztikus alternatíva.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Hát igen, közben rájöttem,hogy jó pár varrat még van sajnos,ami még eléggé szúr, a járás már kezd tűrhető lenni :) Viszont a makkom eléggé száraz, és fehér helyenként,mintha hámlani akarna,gondolom azért mert szabadon van,illetve mert kidörzsöli a boxer :/
Igazából ez TKM,mivel csak a péniszem legalján hagytak bőrt egy kis részben :/
ó értem :/ egyenlőre még a járást szeretném megszokni...de viszonylag már jó:)
egyébként az lenne még a kérdésem,hogy már lassan 1 hónapja nem csináltam önkielégítést...viszont a varratok egy része még mindig megvan...lehetne olyat csinálnom,hogy apró mozdulatokkal, minimális inger hatására megszabaduljak a felgyülemlett "cucctól"? nem gondolok semmilyen hokizó projektre, csak egy kis inger, ami által megszabadulnék egy kisebb orgazmus által a felgyülemlett nemkívánatos "anyagoktól". szerintetek nem okozhatok gondot? tényleg csak 1-2 minimális mozdulat kell már ennek,annyira kivan már :)
Egyelőre gyógyulj fel, addig meg bírd ki :)
27%: Hát, ha az erek nem nyúlnak, akkor bizisten nem tudom hogy csinálják azok, akik feszes KM-ből fedettséget produkáltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!