Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés után?

Körülmetélés után?

Figyelt kérdés

Múlt kedden körülmetéltem fitymaszűkület miatt (több doki is mondta, hogy más választás nincs, több helyen is utánajártam direkt)

Azóta itthon vagyok.Azonban a doki kb semmire sem készített fel...Műtét után úgy nézett ki a péniszem, hogy a makk csak kicsit látszott ki a bőr alól, gondolom mert így fogta fel a varrat, hogy könnyebben gyógyuljon be a seb. Viszont ma arra ébredtem, hogy eléggé zavarta a péniszemet a boxer...Megnéztem, és a bőr már teljesen hátul volt, a makk teljesen szabadon volt elhelyezkedve. Most akkor azt jelenti, hogy kiestek a varratok, és egy lépéssel előrébb vagyok? Köszi előre is a válaszokat!

2013. márc. 16. 08:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%

Na, nyugi, ne idegeljük szegény kérdezőt :)

Szerintem ha először volt bőr a makkodon, aztán nem, akkor valószínűleg laza körülmetélésről („részleges” körülmetélésről) beszélünk. Teljes KM-nél csak a kötés boríthatta volna a makkod.

Ez jó, mert így azért maradt bőr, ami védelmi, meg szexuális szempontból is hasznos.

A kérdésed, hogy kiestek-e a varratok: az nem egy-két nap, és attól hogy milyen pozícióban van a megmaradt fitymád abból nem következik az, hogy kijöttek-e a varratok :)

Mielőbbi gyógyulást kívánok (ami valóban lesz egy-két hét, hogy legalább normálisan tudj közlekedni, egy-két hónap, hogy használni is lehessen a cuccot rendesen), és sajnálom, hogy nem volt kevésbé drasztikus alternatíva.

2013. márc. 18. 20:14
 12/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Hát igen, közben rájöttem,hogy jó pár varrat még van sajnos,ami még eléggé szúr, a járás már kezd tűrhető lenni :) Viszont a makkom eléggé száraz, és fehér helyenként,mintha hámlani akarna,gondolom azért mert szabadon van,illetve mert kidörzsöli a boxer :/

Igazából ez TKM,mivel csak a péniszem legalján hagytak bőrt egy kis részben :/

2013. márc. 20. 15:51
 13/34 anonim ***** válasza:
26%
Azt a maradék bőrt azért becsüld meg. Én örülnék neki, nekem nem hagytak. A makk pereme legalább védve van. A makk nagy része persze amíg nem nyújtod a bőrt rá - ez elég macerás, de nem lehetetlen - addig sajnos ennek lesz kitéve. Nekem is hámlik, foltosodik és nyilván nem természetes a tapintása :(
2013. márc. 20. 22:01
 14/34 A kérdező kommentje:
Igazából azt sosem értettem,hogyan lehet nyújtani?
2013. márc. 21. 16:44
 15/34 anonim ***** válasza:
63%
Pont ugyanúgy, ahogy a szerencsésebbek esetén a szűk fitymát. A bőrön ha erőhatás van (vagyis nyújtják), lassan növekszik – ezt kihasználva működik a fülcimpák, ajkak nyújtása is. A fedettség visszaállítása egy nagyon hosszú, akár több éves folyamat, de sokan nekifutottak és ezekből elég sokan jártak több-kevesebb sikerrel. Google: foreskin restoration és NORM
2013. márc. 21. 19:44
 16/34 A kérdező kommentje:
óóó értem,köszönöm!:)
2013. márc. 21. 19:58
 17/34 anonim ***** válasza:
33%
Tudni kell, hogy a bőrrel együtt nem tud nyúlni belül az ér.... az nem nyúlékony... ez problémát okozhat. Ezért nem szabad vágni semmit se, amit nem föltétlenül kell... mert ezzel és még mással is problémák lehetnek :(
2013. márc. 21. 21:52
 18/34 A kérdező kommentje:

ó értem :/ egyenlőre még a járást szeretném megszokni...de viszonylag már jó:)

egyébként az lenne még a kérdésem,hogy már lassan 1 hónapja nem csináltam önkielégítést...viszont a varratok egy része még mindig megvan...lehetne olyat csinálnom,hogy apró mozdulatokkal, minimális inger hatására megszabaduljak a felgyülemlett "cucctól"? nem gondolok semmilyen hokizó projektre, csak egy kis inger, ami által megszabadulnék egy kisebb orgazmus által a felgyülemlett nemkívánatos "anyagoktól". szerintetek nem okozhatok gondot? tényleg csak 1-2 minimális mozdulat kell már ennek,annyira kivan már :)

2013. márc. 21. 22:38
 19/34 anonim ***** válasza:
77%

Egyelőre gyógyulj fel, addig meg bírd ki :)

27%: Hát, ha az erek nem nyúlnak, akkor bizisten nem tudom hogy csinálják azok, akik feszes KM-ből fedettséget produkáltak...

2013. márc. 22. 01:20
 20/34 anonim ***** válasza:
46%
Csinálják, nem arról van szó, hogy nem lehet, én magam is végül ezt kell, hogy csináljam, ha eredényt akarok. Csak ennek veszélyei is vannak
2013. márc. 25. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!