Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Blankolt férfi?

Blankolt férfi?

Figyelt kérdés
A kollégáim megjegyezték edzés után hogy "szerencsém hogy nem vagyok blankolt"-ez valami betegség?De az a szgetelés eltávolitása nem? :O
2013. febr. 25. 22:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a körülmetéltségem miatt volt problémám már öltözőben, de csak gyerekként szerencsére. Amúgy meg nem kell mutogatni, mert a többség zsidónak néz, megjegyzéseket tesz, szóval elég kellemetlen. Azon túl maga az állapot is rossz... de az meg már "magánügy"... :(
2013. márc. 1. 17:40
 22/32 A kérdező kommentje:

utolsó

milyen szituk voltak már veled ebböl kifolyolag?

am milyen érzés hogy nincs ott semmi?

egyszer hátrahúztam a bőrt s ugy voltam egész nap hogy kiprobáljam milyen az-hát végig állt a répám s már tök kellemetlen volt,minden dörzsölés birizgálta

2013. márc. 1. 19:13
 23/32 A kérdező kommentje:

montihun

tök igazad van neked is o)

ott vagy a témában látom :P

2013. márc. 1. 19:46
 24/32 anonim ***** válasza:
67%

Inkább nem mesélnék, kegyetlenek a gyerekek... volt röhögés, zsidózás, minden.... de nem az a legrosszabb, hogy egyszer ilyen van... hanem az, hogy folyamatosan megy.

De olvasni ilyesmit másoknál is: pl az egész suli rojtosfütyinek hívta az egyik hozzászólót...

Legtöbben nem merik elmondani még a közvetlen környezetüknek se azt, hogy csonkolták őket.

És rossz érzés, nekem főleg a rossz vágás miatt, meg a kiszáradó makk miatt :(

2013. márc. 1. 20:55
 25/32 A kérdező kommentje:
sajnálom,de amerikában ez a normál pl
2013. márc. 1. 21:21
 26/32 anonim ***** válasza:
41%
amerikában sem normal :D ez kamu
2013. márc. 1. 22:25
 27/32 A kérdező kommentje:
85% Amerikában
2013. márc. 2. 11:28
 28/32 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes adalék lehet, hogy ismerek az USA-ból több embert is és egyik se volt körülmetélve gyerekként és később se, nem tervezik a gyerekeiket se csonkoltatni, mert majd eldönti mindenki, hogy a saját testével mit csinál, ez a normális... aki tiszteli a gyerekeket és az embereket úgy általában, annak ez nem kérdés. Aki meg kutyaként kezeli a saját gyerekeit is, akinek divatból vagy a primitív törzsi vallása miatt, esetleg nyomorult fétismániája miatt le lehet vágatni fülét-farkát.... annak kár is beszélni erről...
2013. márc. 8. 16:50
 29/32 A kérdező kommentje:
utolsó igazad vant....mindenki döntse el maga.de azt olvastam a netem Amerikárol....
2013. márc. 8. 19:34
 30/32 anonim ***** válasza:
96%
Én simán el tudom képzelni, mert amerikában sokkal durvábban szivatják meg kiközösítik egymást a gyerekek, mint pl mi, asszem ott ezt bullying-nek hívják.
2013. márc. 9. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!