Blankolt férfi?
Figyelt kérdés
A kollégáim megjegyezték edzés után hogy "szerencsém hogy nem vagyok blankolt"-ez valami betegség?De az a szgetelés eltávolitása nem? :O2013. febr. 25. 22:36
1/32 A kérdező kommentje:
szigetelést akartam írni a végén
2013. febr. 25. 22:38
3/32 anonim válasza:
Szerintem a kollégáid arra gondoltak, hogy nem vagy körülmetélve.
4/32 A kérdező kommentje:
ja ez a far.....l kapcsolatos? goj? az mi?
miért lennék körülmetélve? vagy hébernek hittek?akkor a blankolás a körülmetélés?jó tudni....
2013. febr. 25. 22:42
5/32 A kérdező kommentje:
ja köszi a vállaszt o)
2013. febr. 25. 22:43
6/32 A kérdező kommentje:
választ akartam írni....van valami a gépemmel
2013. febr. 25. 22:45
7/32 anonim válasza:
"A gój mai jelentése nem zsidó; általában pejoratív felhangja van. Amikor nemzsidók használják magukra, gyakran a zsidó nép vélt kirekesztő voltát és a velük való szembenállást hangsúlyozó, esetenként antiszemita célzás, például a Gój Motoros Egyesület vagy a Lelkiismeret '88 által szervezett fővárosi goj-találkozók nevében."
8/32 anonim válasza:
Másra nem is lehet itt gondolni.A blankolás csupaszitást
jelent .Nem vagy metélve .
9/32 A kérdező kommentje:
Hát nem gondoltam volna hogy már a fa.... is vizsgálják,de mindig tanul az ember
2013. febr. 25. 22:54
10/32 A kérdező kommentje:
de ez miért fontos nekik?illetve embereknek?az agyam eldobom
2013. febr. 25. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!