33 éves férfi vagyok. Körülbelül egy éve kezdtem észrevenni hogy egyre nehezebben megy a nagydolog a wc-n. Fájdalmas, és nehezen indul meg. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Többségében egész nap úgy érzem, hogy mintha valami lenne a végbelemben, de nem bélsár. Nyomást érzek és néha még vizelési ingert isAz elmúlt egy hétben néha igen erős alhasi görcsök is felbukkantak. Nem. Nemvagyok meleg, szóval nem bemeneti nyílásként van kezelve a hátsóm. (csak az esetlegesen idetévedő humor heroldoknak tisztázva). Orvoshoz két hét múlva tudok menni legközelebb. Sajnos egyre rosszabbra gondolok, végbéldaganat, polip.. Valaki letudná írni a végbél daganat tüneteit? Köszönöm előre is a válaszokat.2013. febr. 22. 16:25
1/4 anonim válasza:
Addig szedjél valamilyen széklethígítót!
Szűz tea! Egy pohárral, ne többel!
2/4 anonim válasza:
Mi az ami fontosabb az egészségnél ? Akár mi is lehet
napok alatt is súlyosabbra fordulhat a dolog .
Ilyenkor szokták megkérdezni,hol volt eddig .
Én egy prosztata problémát sem zárnák ki.Van ami nem is
akkora fájdalommal ,mint amekkora a baj .
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!A teát hol lehet kapni és milyen néven?
2-esnek : külföldön élek,és sajnos itt nemsok jóra számíthatok a dokinál,nemnagyon foglalkoznak a külföldiekkel,2 ismerősöm halt meg az elmúlt 5 évben úgy hogy az orvosok elzavarták és lesem sz.rták a problémájukat.2 hét múlva tudok hazamenni legközelebb,mert addigra kaptam csak szabadságot.
2013. febr. 23. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!