Blankolt férfi?
Figyelt kérdés
A kollégáim megjegyezték edzés után hogy "szerencsém hogy nem vagyok blankolt"-ez valami betegség?De az a szgetelés eltávolitása nem? :O2013. febr. 25. 22:36
11/32 anonim válasza:
Miért, ha blankolt lennél mit csinálnának? :P
12/32 A kérdező kommentje:
nemzeti érzelműs srácok,azt már észrevettem.tarr fej stb szoval bármire képesek lennének azt hiszem.....de lehet semmit se csinálnának
2013. febr. 25. 23:05
13/32 anonim válasza:
életembe nem hallotam eddig ezt szót :D de már tudom valoszinűleg ők metéltek akkor
14/32 A kérdező kommentje:
nem pont a farkukat figyeltem,de tuti nem metéltek
2013. febr. 25. 23:09
15/32 anonim válasza:
Egyesek csak akkor érzik magukat jól ha másokat gyűlölhetnek.
16/32 A kérdező kommentje:
neked is igazad van.
főképpen mert ma mikor az orruk alá dörgöltem hogy már tudom miről hablatyoltak,közli az egyik hogy "ha blankolt lennél érzéstelenités nélkűl vissza varnám neked s a többinek is...."
azt hiszem nem viccel
2013. febr. 26. 22:56
17/32 anonim válasza:
És a társai is jól összevernék hogy zsidó.
18/32 A kérdező kommentje:
valaki beletörőlt a témámba? :O
cenzura? :O
2013. febr. 28. 20:56
19/32 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenem hogy bármi lehetséges o)
2013. febr. 28. 21:00
20/32 anonim válasza:
Sose értettem miért kell a zsidókat okolni az emberek saját butaságáért és lustaságáért. A cigányozást megértem ők olyanok, amilyenek, de ez a nagymagyarkodó zsidóakasztásos tesztoszteronnal átitatott faszkodás állati szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!