Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Segitséget kérek! 11-éves a...

Segitséget kérek! 11-éves a fiam a fütyijén nem megy hátra a bőr nem akarja engedni hogy felhuzzam neki?

Figyelt kérdés
Orvoshoz sem vinnám szivesen ezt is véletlenül vettem észre mert lázas volt és én fürdettem le.

2012. dec. 22. 16:21
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
#28 igen átestem ezen a dolgon 12 éves koromban az egydolog hogy nagyon fájt de túléltem.. Ha már ennyire félti valaki a gyerekét akkor ki se engedje az utcára és ez nem a kérdezőnek szolt hanem a sok okoskodó baromnak..
2012. dec. 29. 23:43
 32/34 anonim ***** válasza:

Ok, de így utólag sem gondolod, hogy humánusabb lett volna, ha esetleg megoldja egy kenőcs vagy finomabb módszerek?

Nálad hogy derült fény a letapadásra? Szülők vették észre vagy orvos/iskolaorvos? És házidokid rángatta fel a fitymát?

2012. dec. 30. 12:01
 33/34 anonim ***** válasza:
49%
ez nem okoskodás,de ha egyszerűen van más mód,kevésbbé fájdalmasabb akkor mért ne élne vele az anyuka vagy bárki.Mondom ez orvos függő,mennyire normális,körültekintő,szakavatott a doki.Itt a gyereket kell nézni.Egy bíztos ha lenne gyerekem akkor jól körüljárnám a témát ilyen esetben,hogy a gyerekemnek minnél kevesebb fájdalmat okozzak,az orvosával is mielőtt bármit tenne beszélgetnék,nem durr bele aztán csináld lenne.
2012. dec. 30. 15:11
 34/34 anonim ***** válasza:
82%

Azzal nem próbálkoztatok, hogy megbeszéled a fiaddal, hogy ő maga húzza minden este picit hátrébb, ameddig még nem fáj nagyon? Pici korában az öcsémnek is volt egy kis szűkülete, eleinte anya húzogatta neki hátra, de olyan 5-6 éves korában már az öcsém csinálta (hiszen volt lehetősége megfigyelni, ahogy anya csinálja ezt neki, és anya meg biztatta, hogy próbálja meg, és mondta neki, hogy minden fürdésnél kell). Szépen megoldódott mostanra, mindenféle orvosi beavatkozás nélkül (a háziorvos időnkénti ellenőrzése mellett).

Nem tudom, hogy azóta megoldódott-e a probléma, de szerintem ilyen esetben azzal kell próbálkozni, hogy a gyerek igyekezzen óvatosan, magának kitágítani úgy, hogy hátra lehessen húzni. Ha nem válik be, akkor még mindig lehet orvoshoz menni.

2013. jún. 6. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!