AZ baj hogy ha iskolai vizsgálaton (amikor a nemi szervünket nézik) feláll vagy a oszt kir. Zuhanyzás közben? És ha feláll nem jön hátra a fitymám de hátra tudom simán húzni ez baj? 14/F
Mi a kérdés?
Ha feláll, és észreveszik, akkor észreveszik. Ennyi.
Nem mindenkinek jön hátra magától, de ha akadály nélkül tudod le-fel húzni akár petyhüdten, akár állva, akkor semmi baj nincs.
Előre ne izgulj ezen, az előző mindent jól leírt ugyanazt leírtam volna énis ha ő nem teszi meg. Annyit hozzáteszek hogyha valami "nagyokos" esetleg beszólna zuhanyzás közbe akkor vágj vissza, mi van te azt nézed ...
A te korodba csak gondolni sem kell rá és áll mint a cövek... úgyhogy amúgy ehhez nem kell melegnek lenni.
Tinikoromban, ha reggel nem ráztam ki vagy kétszer, nap közben megláttam vagy gondoltam egy csinos csajra (pl a 60 éves matektanárnőnkre:) nekem helyből állt a farkam.
Egyszer megesett az öltözőben, hogy az egyik srácnak nevezzük C. Petinek felállt a farka és elölgombolós gatya volt rajta. Persze a kikandikált a makkja. Mindenki pókerarcot vágott és úgy tett mintha nem venné észre. Aztán bejött nevezzük Kretén Palinak az öltözőbe, és elordította magát: "Peti neked áll a faszod!" - erre megtört a feszült légkör és mindenki röhögésben tört ki :D
jaja, nálunk is volt egy amolyan lányok kedvence srác a gimiben, és mindig utánuk mentünk az öltözőbe, azaz ők még vagy tusoltak szünetben vagy öltöztek, lényeg h ennek a srácnak kb minden alkalommal állt a dákója :) először még hirtelen megakadt a szemem, de aztán sokadszorra már mintha észre se vettem volna :) van ilyen ... de ahogy emlékszem, a srác se igazán zavartatta magát, tök nyugodtan elsétálgatott az öltöző meg a tusoló között álló dákesszal :) tulképpen igaza volt ....
szal lényeg h megesik persze, hát beállsz a tusolóba a meleg víz alá, aztán ajajajjj, jön az inger. nálunk volt olyan srác, aki osztkiránduláson simán kiverte este a tusolóban.
a csajoknak tényleg nagyobb a szájuk :)
viszont fiúknál meg ez nem kérdés, mert hát nem külön nemiszerv-vizsgálat van úgymond, hanem eleve úgy megyünk be h gatya le, és annyi, tehát ha akarjuk, ha nem, úgyis látja. most ettől függetlenül persze megtilthatjuk neki h vizsgálgassa, de ha már egyszer látta, akkor nem mindegy ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!